Skip Navigation

Om Pstereo

Pstereo-festivalen arrangeres på Marinen i Trondheim i august hvert år. Pop-/rock-festivalen har eksistert siden 2007, er Midt-Norges største i sin sjanger, og i løpet av de første fem årene er publikumstallet mer enn tredoblet.

Det er fire scener på festivalområdet – én av disse er forbeholdt nye, lovende band. I tillegg samarbeider Pstereo med en rekke av byens utesteder, som arrangerer klubbkonserter i forbindelse med festivalen. På festivalens tredje dag arrangeres også en gratis familiekonsert på festivalområdet.

Festivalområdet er noe av det som gjør Pstereo-festivalen unik. Marinen ved Nidelva er en av byens mest populære parker, med fantastisk utsikt til både Nidarosdomen, Festningen og universitetets hovedbygning.

Kontaktinfo

Festivalsjef
Bård Flikke

Daglig leder 
Ulrich Bang Sørensen (vikar)
Merete Moum Lo (permisjon 1.9.16 – 30.4.17)

Produsent
Gaute William Karlsson

Bookingsjef
Kim Aasli

Sponsoransvarlig
Aleksander Schei 

Frivilligansvarlig
Guro Furunes Pettersen

Et av Norges mest miljøvennlige kulturarrangement!

Hele 9 av 10 av våre publikummere synes dette er viktig. Det digger vi!

Pstereo er en miljøfestival og har jobbet med miljøtiltak siden dag en. Vi har strenge rutiner for innkjøp og analyserer våre innkjøp med hensyn på materialer, produksjon og frakt. Samlet sett ønsker vi å redusere vårt CO2 avtrykk og skape en festival som kan gi positive ringvirkninger på alle involverte.

Miljo

Pstereo bryr seg om kloden vår – derfor jobber vi med dette hver dag året igjennom – for det er summen av alle dagene som betyr noe. Våre vaner og valg!

Janina Lamøy, miljøansvarlig Pstereo