Prosjektet er tegnet av arkitekturstudenter på NTNU og har som formål å skape flotte oppholdssteder og interessante og rom for besøkende på festivalen gjennom små og store arkitektoniske intervensjoner.

Prosjektet bygges hovedsaklig i ombruksmaterialer fra BrukOM/ Trondheim kommunes gjenbrukssentral, og utformes for å muliggjøre videre bruk i offentlige rom på Lademoen gjennom et kunstnerisk forskningsprosjekt ved fakultetet.

Forskningsprosjektet gjennomføres i samarbeid med kommunens områdesatsning, beboere på Lademoen og studiekurset Art and Common space (som også er åpent for arkitektstudenter på masternivå).

De som deltar på prosjektet får festivalpass til hele Pstereo 2023, og de som ønsker får godtskrevet byggeplasspraksis av vår snekker, og kan få hjelp til å fylle ut og sende inn dokumentasjon til fakultetet på NTNU. Man trenger selvsagt ikke arbeide hele perioden.

Bli med?

Send en kort motivasjonstekst med navn, kontaktinfo, klassetrinn, relevant erfaring, og hvilke dager du er tilgjengelig til pstereo.arkitektur@ntnu.no!