Marinen 19. - 20. august
Marinen 19. - 20. august
Dagsprogram er ute i Pstereo-appen! De siste artistene er klare! Dette spiser du på årets Pstereo! Pstereo i Byen og Klubb:Pstereo Fem nye navn til årets Pstereo! To knallsterke liveartister til Pstereo 2022 Tre artister til Pstereo 2022! Sigrid avslutter Pstereo 2022! Sleaford Mods (UK) kommer i 2022! To nye artister til 2022! Billetter til Pstereo 2022 er nå i salg! MARINEN + DUMDUM BOYS = PSTEREO 2022
Lørdag
Ary
I'm running faster than before
Beats and tunes and lovers
Can not hold me back no more
I work alone
Is this all I'll ever know?

Ary er tilbake!

Ary spiller lørdag 20. august på Elvescenen.

La oss spole tilbake til året 2015 og den eminente låta «Higher.

Singelen fikk anmeldere så vel som gjengse lyttere til å få øynene opp for Ariadne Loinsworth, aka Ary. En drømmende-slæsj-dansbar Inspector Norse-møter-Röyksopp-produksjon med Arys eteriske vokal på toppen var en uslåelig kombinasjon, og gjorde mildt sagt reint bord da singelen kom.

Lyden av ekstatisk jubel hadde knapt lagt seg da hun påfølgende år spilte på by:Larm og en mer eller mindre samlet anmelderskare pælmet lovord etter henne. Flere hadde allerede spådd at dette skulle bli Arys år, og med låta «The Sea» samme år ble spådommen forsterket.

Det var som om både publikum og anmeldere slikket seg om munnen i fornøyelse av at nok et popstjerneskudd skulle lyse opp den norske elektrohimmelen – også fra Trondheim, til og med!

Og selv om hun har gitt ut flere singler og gjort flere featuresamarbeid siden den gang, føles det som om ringen er sluttet først nå når hun returnerer til Pstereo med sitt første album i bagasjen. Majoriteten av låtene på skiva «For Evig» har Ary produsert selv, og det virker som om hun virkelig har funnet sitt musikalske selv i prosessen.

Albumet viser Ary på et selvsikkert og helstøpt nivå, og de mørke beatsene og de melodiske krumspringene bærer vitne om at dette på ingen måte er snakk om en døgnflue, men et album som kommer til å stå seg i generasjoner framover – og vi gleder oss til å danse med Ary på Pstereo i sommer!

Foto: Ida Bjorvik