AURORA vokste opp omgitt av skog og fjell i nærheten av Bergen, og var ikke mer enn seks år gammel da hun først følte trang til å sitte for seg selv og skape noe. 
Innen hun var tolv år hadde hun skrevet Runaway; en låt som senere ble utgitt, og som enda senere – tusenvis av mil unna – inspirerte en annen tolvåring, nemlig Billie Eilish, til å lage sin egen musikk. Spol frem til 2022 og ringen er på mange måter fullendt, når Aurora overraskes med prisen som årets artist under P3 Awards, midt under egen konsert på Sentrum scene og en personlig videohilsen og gratulasjon fra Billie Eilish. 


AURORA har vist seg som et tresidig talent, og siden hun stormet inn i rampelyset i 2015 med sin debut-EP Running With The Wolves, har hun fått over 20 millioner månedlige lyttere på Spotify, samlet opp utrolige 2.6 milliarder strømminger av låtene sine, og solgt over en million album på verdensbasis. Hun har opptrådt på Oscarutdelingen, turnert over hele verden og vært musikalsk gjest på TV-show som The Late Show with Stephen Colbert og Late Night with Seth Meyers.

AURORA slapp sitt etterlengtede fjerde album The Gods We Can Touch 21. januar, og anført av megahittene «Cure For Me» og «Exists For Love» er det litt av et repertoar hun kan skilte med når hun returnerer til Marinen i beste skumringstid.

Lenker

Gå tilbake til artistsiden