Meny

Cezinando

En av Norges aller ypperste liveartister til Pstereo!

CEZINANDO kommer tilbake for å trollbinde Marinen! Sist gang sto han for et av de sterkeste live-øyeblikkene som er blitt levert i Pstereo-festivalens historie, og vi er ekstremt stolte av å kunne gi dere en ny runde i 2020!

- "Det har vært helt eventyrlig å følge reisen til Cezinando. Fra Urørt-scena på Marinen i 2016, til å avslutte Øyafestivalen 2 år senere. En helt unik liveartist som føles så vanvittig relevant ut for samtida, virkelig en av de få norske artistene som klarer å treffe flere generasjoner med sin unike tilstedeværelse og tekstunivers. Dette blir Cezinandos første konsert i Trondheim med nytt materiale i 2020, og det sies at produksjonen skal steppes opp - enda et hakk. Så det er bare å glede seg!" (Kim Aasli, bookingansvarlig)

I 2018 headlinet Cez Øya, og avsluttet Kanonscenen på Pstereo med "det sterkeste Pstereo-øyeblikket på lenge" (Adressa, 2018). Han har virkelig markert seg som en av Norges mest enestående liveartister, og har tatt konsertgjengere landet over med storm med sine eksplosive show! Nå jobber Cez med helt ny musikk og er endelig klar for å skape livemagi igjen!

En samlet musikkpresse og en stadig voksende fanskare har applaudert Cezinandos unike musikalske univers helt siden han slapp debut ep-en «Cez 4 Prez» som 16-åring. Med utgivelser som «framtid:sanntid» (2014), «Barn Av Europa» (2016) og sistealbumet «Noen ganger og andre» (2017), har han for alvor befestet sin posisjon som en kraft å regne med på den norske musikkscenen. Han har preget hitlister og radiobølger, og har blitt belønnet med en rekke priser, blant annet Spellemann i kategoriene Årets Tekstforfatter i 2016 («Barn av Europa») og Årets Urban og Årets Album i 2017 («Noen ganger og andre»).