Marinen 19. - 20. august
Marinen 19. - 20. august
Dagsprogram er ute i Pstereo-appen! De siste artistene er klare! Dette spiser du på årets Pstereo! Pstereo i Byen og Klubb:Pstereo Fem nye navn til årets Pstereo! To knallsterke liveartister til Pstereo 2022 Tre artister til Pstereo 2022! Sigrid avslutter Pstereo 2022! Sleaford Mods (UK) kommer i 2022! To nye artister til 2022! Billetter til Pstereo 2022 er nå i salg! MARINEN + DUMDUM BOYS = PSTEREO 2022
Fredag
Death by Unga Bunga
I was a loser
I was a user I didn't know what to expect
So I fucked up
I got locked up it was an endless discotheque
I want a spaceship
With a rocket so I can launch it into space
Into orbit
Around the whole world it's my perfect holiday

Endelig kommer Death By Unga Bunga til Pstereo!

Death by Unga Bunga spiller fredag 19. august på Elvescenen.

I likhet med Pstereo, fyller Norges kanskje feteste liveband femten år nå, og med sine eksplosive liveshows har Death by Unga Bunga perfeksjonert kunsten å skrive uimotståelige anthems om mannlig usikkerhet, det å ikke passe inn, og ikke minst om festing.

Unga Bunga besitter liksom summen av alt som er fett med rock’n’roll, og er av typen band du enkelt hører og ser at er dødsbra, men som likevel må oppleves. I 2020 spilte de pandemiens kuleste streamingkonsert Once Upon A Time In Deadwood City, som ble en slags salig blanding av spaghettiwestern, rockekonsert og absurd komedie. Underveis dukket både cowboyer, dusørjegere og bartendere i form av kjente fjes fra musikkbransjen, alt på torget av en tom landsby dypt i de Norske skogene.

I 2021 kom det som kan sies å være deres beste album til nå, “Heavy Male Insecurity”, en heseblesende energibombe av et album som er så fengende at det nesten gjør litt vondt, samtidig som tematikken er både lystig og vond i det de utforsker sin egen skjøre maskulinitet og fordommer.

En skulle tro Death by Unga Bungas solide fartstid og anerkjennelse i bransjen gjorde dem til hardbarka casanovas, men under deres tøffe ytre, skjuler det seg tilsynelatende fem usikre gutter som ønsker å kommunisere til oss at det finnes en plass for alle utskudd i verden, selv om det ikke alltid virker sånn, og du er hjertelig velkommen til å henge med dem.

Upåklagelig budskap mao, sabla god stemning. Og det er unektelig på tide at Pstereo og Unga Bunga forenes, jevngamle som vi tross alt er. Fredag inntar de Marinen, og om du er åpen for å bli helfrelst av hooks og riff så fiffige at det nesten blir litt pinlig, ja, da er du igjen hjertelig velkommen til å henge på!