Marinen 19. - 20. august
Marinen 19. - 20. august
To knallsterke liveartister til Pstereo 2022 Tre artister til Pstereo 2022! Sigrid avslutter Pstereo 2022! Sleaford Mods (UK) kommer i 2022! To nye artister til 2022! Billetter til Pstereo 2022 er nå i salg! MARINEN + DUMDUM BOYS = PSTEREO 2022
Future Islands
Sun in the morning
My sun every morning
My star of the evening
My moon always beaming
Sun in the morning
My sun every morning
She feeds me daily soul, she feeds me daily soul
She talks right to my soul

Future Islands – den eminente firerbanden med utspring fra Greenville, Nord-Carolina – har holdt det gående siden 2006, men det var den fjerde fullengderen «Singles» åtte år seinere som skulle markere synth-popernes gjennomslag.

Albumet inneholder «Seasons (Waiting on You)», en av de beste låtene fra utgivelsesåret 2014, skal vi tro publikasjoner som Consequence of Sound, NME og Pitchfork, blant flere. Bandet, som i dag holder base i Baltimore, Maryland, gikk formelig viralt etter å ha framført nevnte låt hos Letterman, men det var ikke som om kvartetten fra tjærehælstatens storhet kom over natta.

Tvert om. Det er åpenbart at bandet har lagt alt i musikken helt siden de ristet av seg gimmicken fra sitt foregående bandprosjekt Art Lord & the Self Portraits, og brukt tiden godt på å forme sin egen sound gjennom utgivelser som «In Evening Air», «On the Water» og nevnte «Singles».

Vokalist, frontfigur og danseløve Samuel T. Herrings umiskjennelige vokalmelodi og William Cashions strengforføreri i front pares uanstrengt med atmosfærisk synth i bakgrunnen. Drivet minner om post-punk og den overhengende sounden fører tankene til nyveiv – noe som gir mening, all den tid bandet refererer til sin egen stil som «post-wave». Det er en legering som gjør lyduniverset til Future Islands tidløst – og ikke uten å legge igjen sitt spor i musikkhistorien.

Bandet er kjent for sine fabelaktige liveshows – mye på grunn av frontfigur Herrings ikoniske moves på scenen – og er beryktet for sin heftige turnévirksomhet. Når bandet nå svinger innom Pstereo på Marinen er det bare å kaste seg i valsen og få flere deler av følelsesregisteret aktivert!