Datteren av Leftfield-grunnlegger Neil Barnes startet som trommeslager for artister som Kwes og Kae Tempest, og ble kronet som one to watch av Aim Independent music awards allerede i 2019. Samme år ble også låta «About Work The Dancefloor» kåret til beste britisk pop single.

Siden har hun seilt opp som en av de mest spennende låtskriverne i London. Suksessalbumet med den passende tittelen «Seeking Thrills» (2020) handler om spenningen med å forsvinne inn i musikken. Denne virkelighetsflukten kan være befriende men også skremmende, og reisen hun har vært på har inspirert nok til å lage det eventyrlige tredjealbumet «Euphoric» som kommer ut i sin helhet til sommeren.


Å flykte fra virkeligheten kan være befriende, men også skremmende. Fra smerte kom inspirasjon, fra inspirasjon kom eventyr. Resultatet: Georgias tredje album, «Euphoric». Skal vi tolke utifra tittelsingelen, representerer albumet lyden av liv, og står i sterk kontrast til virkelighetsflukten i «Seeking Thrills». Med silkemyk sang inspirert blant annet av Madonna, er albumet en fullstendig representasjon av Georgias reise, med ti oppdagelser, ti lærdommer og ti steg mot lykke, frihet og eufori.


Vi gleder oss til å bli med på reisen når Georgia går på scenen!

Klikk her for å se fullt program!