Meny

Honningbarna

Hold deg fast! Et av Norges desidert råeste liveband - om ikke det aller beste - kommer endelig tilbake til Marinen! 8 år etter Urørt-tittelen har honning-gutta virkelig befestet sin posisjon som Norges beste punkband. Ladet med slagkraftig, samfunnsengasjerte tekster uttrykket gjennom vegg av lyd og ekstremt ekstrovert scenetilværelse. Ingen kan stå rolig når Honningbarna kjører på.

De siste årene har Kristiansand-bandet gjort seg bemerket både i inn og utland. Honningbarna debuterte i 2010 med EP-en “Honningbarna“, og i 2011 vant de P3s konkurranse for usignerte band – Årets Urørt. Samme år ga de ut debutalbumet ”La Alarmane Gå”, som ble belønnet med en Spellemannspris i kategorien rock. Siden har Honningbarna sluppet to album, ”Verden Er Enkel” (2013) og ”Opp De Nye Blanke” (2015), som brakte Honningbarna ut på en tettpakket turné i Europa og en fellesturné med Razika i Norge. Den enorme innsatsen landet Honningbarna den velfortjente seieren for “Årets Liveartist” fra P3 Gull. I september 2016 slapp Honningbarna sitt fjerde album "Goldenboy", på sitt eget plateseskap Nye Blanke og feiret med nok en Skandinavia-turné.

I 2017 «Voldelig lyd» kom den femte plata, som raser av gårde i samme spor som forgjengeren «Goldenboy». I stedet for å late som det tradisjonelle albumformatet fortsatt har noe for seg, holder «Voldelig lyd» det kort og godt: ni spor på tida det tar en inngrodd progrocker å komme til poenget.

I 2019 tar de Norge nok en gang med storm, med den hardbarka singelen King Kong Justice. Det er ingen tvil at Marinen nok en gang blir satt i brann av bibelbeltets blideste bråkebøtter!