Meny

Joshua Ray WalkerUS

"Hva faen det var det egentlig som ramlet ned i hodene på oss heldige som var der?" slik lyder ingressen på anmeldelsen fra Egon Holstad i oktober. Dallas-gutten Joshua Ray Walker der altså, som nettopp fullførte en triumfferd gjennom Skandinavia i kjølvannet av sitt debutalbum "Wish You Were Here". Trondheim var et stopp her, og leverte det som mange mener må være tidenes beste Moskus-konsert.

Walker er virkelig en av de største talentene country/americana, siden Gud vet på hvor mange år. I en alder av bare tjue-og-noe har han allerede tatt country-verden med storm og turnert USA og Skandinavia. Låten "Canyon" fra debutalbumet er kåret til årets 19. beste låt av selveste Rolling Stone Magazine.

Egon Holstad fra Feedback kunne si følgende etter konserten i Tromsø: "Konserten søndagskveld er noe av det aller beste jeg har sett på år og dag. På vei hjem tenkte jeg flere ganger på hva faen det var som ramlet ned i hodene på oss heldige som var der. Man fikk en følelse av å ha bivånet noe ekstraordinært stort og bra, og det er heller ikke utenkelig at denne seansen kommer til å bli husket som en «Husker du da man så Joshua Ray Walker på en liten klubb?»-kveld."

I juli kommer oppfølgeralbumet hans, og alle ting tilsier at 2021 blir Joshua's store år. Se opp Trondheim - en vaskeekte countrylegende-to-be kommer til Marinen!