Meny

Mall Girl

Torsdag

Mall Girl leverer fresk, frekk og rytmisk musikk som drar pop-strikken så langt at den nesten sprekker. Men bare nesten, og med perfekt overbevisning!

Firkløveret, bestående av Hannah Veslemøy Narvesen på trommer, Bethany Forseth-Reichberg på vokal, Iver Armand Tansether på gitar og Eskild Myrvoll på bass, spilte sin første konsert i fjor, fikk sin hittil eneste utgitte låt «Slay Queen» lastet opp til NRK Urørt for deretter å gi den en overhaling og lansere den på alle musikkflater noen måneder senere. Bandet ble årets første Månedens Urørt, og har spilt en mengde konserter siden sin spede start – både på flere av landets toneangivende festivaler og scener.

Bandets jazzbakgrunn byr på et teknisk og eksperimentelt bakteppe, men utad er det lekenhet fundamentert i en koalisjon av en rekke stilarter som utstråles. Det er lett å nevne kvartetten i samme åndedrag som Pom Poko – all den tid det er Pom Poko-gitarist Martin Miguel Almagro Tonne som har dratt i Mall Girls eneste singels miksespaker, samt at bandet har en tilsvarende spilleglede og driv.

Vi gleder oss helt vilt mye til å høre mer materiale fra frekkasgjengen i Mall Girl, og det klør i fingrene etter å se de endevende publikum på Pstereo i sommer!