Slowshift er den typen band som får deg til å huske hvorfor du forelsket deg i musikk i utgangspunktet. Bestående av Kristoffer Lo (tidligere medlem i Highasakite, Trondheim Jazz Orchestra), Brynjar Leifsson (Of Monsters and Men), Tomas Järmyr (tidligere medlem i Motorpsycho, Årabrot) og Trondheim Solistene (16-personer strykeorkester), er lyden av bandet en fantastisk blanding av store, dramatiske, energiske og melodiske elementer.

Med Brynjar sine gitarriff som svever over Kristoffer sine komposisjoner og Tomas sine eksplosive trommer, har slowshift skapt en lyd som er både filmatisk og intim. De er like komfortable med sveipende strykere som med spisse, vinklede rockeriff.

«Kristoffer informerte meg tidlig om prosjektet, og jeg ble helt satt ut da de første lyttelenkene ble sendt over. Det låter altså så storslagent og flott! Når vi i tillegg vet at det er noen av Nord Europas fremste musikere som står live på scenen så vet vi at Trondheimspublikummet har en skikkelig godbit å se frem til på Marinen i sommer!» – Bookingansvarlig Kim Aasli

slowshifts debutkonserter på Øyafestivalen og Pstereo kommer til å bli uforglemmelige opplevelser. Debutalbumet kommer i løpet av 2023. Hvis du er klar for å oppleve et band som ikke er redd for å ta sjanser og utfordre grenser, så er slowshift et «must-see» band.