Marinen 19. - 20. august
Marinen 19. - 20. august
Dagsprogram er ute i Pstereo-appen! De siste artistene er klare! Dette spiser du på årets Pstereo! Pstereo i Byen og Klubb:Pstereo Fem nye navn til årets Pstereo! To knallsterke liveartister til Pstereo 2022 Tre artister til Pstereo 2022! Sigrid avslutter Pstereo 2022! Sleaford Mods (UK) kommer i 2022! To nye artister til 2022! Billetter til Pstereo 2022 er nå i salg! MARINEN + DUMDUM BOYS = PSTEREO 2022
Fredag
Tai Verdes
'Cause we're stuck in the middle of lovers and friends
And we're losing every part of the benefits
You hurt me more than I ever knew
But it's shitty 'cause I'm doing the same to you

Tai Verdes spiller fredag 19. august på Elvescenen.

Å bli kjendis via sosiale medier er et konsept vi har vent oss til, men å gå fra å selge smarttelefoner og sove på sofaen til en kompis til å bli så si verdenskjent over natta ved at låta di har gått viralt på TikTok må det være lov å la seg overraske av.

Det var det som hendte da Tyler Colon – bedre kjent som Tai Verdes – fikk braksuksess med låta «Stuck in the Middle», en låt han skreiv etter å ha avsluttet skiftet i mobilsjappa han jobba i en pandemipreget arbeidsdag i LA.

Og det var ikke som om det bare var en gjeng med tenåringer som klikka i vinkel av låta, som handler om å befinne seg i limbo mellom å være venner og kjærester. The New York Times inkluderte den også i lista over årets beste låter for 2020. Ikke bare, bare!

Den musikalske stien trådde popmusikeren opp med pianotimer fra han var 11, men Tyler skulle sneie innom mange bransjer før han landet på musikk som levebrød. Modell, skuespiller, volleyballtrener, komiker og retail funket ikke helt for 27-åringen, og det var ikke som om de kreative krumspringene for å få en fot innafor i musikkbransjen hjalp heller før suksessen.

Han forsøkte både Idol og The Voice, men uten hell. Likevel var det en helt annen realityserie som skulle bane veien for økonomisk frihet og muligheten til å ta med flyttelasset til LA. I 2017 deltok han i datingrealityserien «Are You The One», og stakk av med seieren og 50 000 dollars i lomma.

I 2021 slapp han debutskiva «TV», en skive perfekt for sommeren, et deilig feel-good-sammensurium av gitarrytmer, hip-hop-influenser og R&B-jams innpakket i et overordnet singer/songwriter-rammeverk!