Meny

The BethsNZ

Torsdag

Til tross for sine underliggende mørke tekster (altså, deres hittil eneste fullengder heter «Future Me Hates Me» (2018), og innehar låter med titler som «You Wouldn't Like Me» og «Happy Unhappy») greier The Beths å skape nærmest urovekkende happy og solglimtende poppunk <3

Auckland, New Zealand-kvartetten, med gitarist og vokalist Elizabeth Stokes i spissen, tar med seg vokalharmonier og indiepunk til Pstereo for å injisere din strengt tatt nødvendige feelgood/gi faen-dose.

Bandet, som studerte jazz ved University of Auckland i de hine hårde dage, ble til i 2015 da de innså at jazzscenen i Auckland rett og slett ikke var stor nok til å kunne leve av sjangeren. Derfor har de like godt lagt verden for sine føtter med en samkjørt kombinasjon av indierock og poppunk i stedet.

Debutskiva har nok «attityd» til å ta seriegullet i Molde og nok hooks til å utstyre en i tunfiskbåt i Maldivene, og høstet toppkritikker fra utgivelser som The A.V. Club, PopMatters, AllMusic og Pitchfork, hvorpå sistnevnte avslutningsvis meddelte at «it’s an absolute thrill to think about where this young band will take their talent next», og vi kan ikke si oss mer enig – vi vil bare ha mer av The Beths!