Meny

The Dogs

Lørdag

Hvem trenger vel å lære en gammel bikkje nye triks når The Dogs har finslipt sitt uttrykk gjennom en åtte år lang karriere? Punkbandet, med låtskriver og vokalist Kristopher Schau i spissen, har siden 2013 gitt ut et nytt album hvert år, og har de seneste årene gjort tradisjon av å lansere så fort et nytt år er sparket i gang.

Bandet har siden førsteskiva «Set Yourself on Fire and Follow the Smoke» fra 2013 gitt ut ytterligere seks skiver i tillegg til en konsertskive spilt inn på Big Dipper i Oslo. Det er vanskelig å si hva det er mest av i The Dogs’ musikalske univers – rock eller punk. Med selvforakt, sorg og generelt sinne tralter bandet videre i samme stil som alltid – noe man jo kan forvente av et band som har som mål å alltid høres ut som seg selv.

Og takk for det, for med The Dogs’ konsistente uttrykk vet man at man kan forvente gull ved hver utgivelse. Og jaggu høres de alltid ut som seg selv, bare stadig bedre og stadig mer treffende.

Med skivene «Set Yourself on Fire and Follow the Smoke» (2013), «The Tears Are Voodoo» (2014), «Black Chameleon Prayer» (2015), «Swamp Gospel Promises» (2016), «Death By Drowning» (2017), «The Grief Manual» (2018) (fjorårets mestselgende norske vinylskive!) og «Before Brutality» (2019) i bagasjen kan vi garantere et ellevilt show med den rykende seksløperen fra Oslo!