Dere kjenner historien; The Prodigy skulle ha headlinet Pstereo i 2019, men den tragiske bortgangen til vokalist Keith Flint satte en brå stopper for bandets turnevirksomhet. Desto mer gledelig er det at bandet nå gjør honnør til Pstereo, og inntar Marinen i august 2023!


Prodigy gjorde sitt livecomeback sommeren 2022 i det som ble en av de raskest selgende turnéene noensinne i England, til panegyriske anmeldelser fra både fans og media. 

The Prodigy trenger verken å spille på det nostalgiske eller på sin legendestatus hva elektronisk musikk angår, selv med over 30 års fartstid som band. I et oppkok av big beat, techno, breakbeat hardcore – you name it – har Braintree, Essex-gærningene solgt over 30 millioner album og gjort reint bord med låter som “Spitfire”, “Breath”, “Omen”, “Firestarter” og den kontroversielle “Smack My Bitch Up” verden over.


Nå beviser The Prodigy gang på gang at de fremdeles er aktuelle, ikke bare med de seneste årenes kanonbra utgivelser, men også når de holder brannen levende å levere fantastiske liveshow etter mer enn tretti år med elektrohistorie.

Sommeren 2023 bruker de på å headline  de største festivalene i Europa som Mad Cool, Parklife og Exit – med sitt dundrende og fyrverkerispekka show!

Når The Prodigy kommer tilbake til Trondheim for å spille på Pstereo i august vil vi være vitne til musikkhistorie

Lenker:

Klikk her for å se resten av artistene!