Pstereo | Tungtvann
Meny

Tungtvann

Det å få gjenforente legender tilbake er jammen ikke hverdagskost, men nå har vi bættere' meg gjort det igjen! Tungtvann gjør 1 av 2 eksklusive konserter på Pstereo i august!

Tungtvanns konsert på Pstereo 2014 regnes som en av de beste noensinne! Det var helt ellevill stemning, og vi er utrolig stolt og beæret over å kunne presentere de levende legendene nok en gang på Marinen!

Ikke før har Joddski begravet seg selv levende med konseptalbumet "Livet e for kort", før den legendariske norske rapduoen Tungtvann annonserer at de er klare med konserter i 2020.

- Sist gang vi gjorde en runde Tungtvann-konserter var da Joddski hadde en pause fra egen musikk. At han nå begraves gjør dette til en ypperlig anledning til å feire 20-årsjubileumet vårt, sier duoen.

21.12 er det nemlig 20 år siden Tungtvann sin Reinspikka Hiphop-ep kom på vinyl i sine skarve 100 første eksemplarer. I april 2020 er det 20 år siden ep-en kom på cd, og 16. oktober er det 20 år siden det legendariske debutalbumet Nord og ned satte Norge på hodet.

- Klart dette må feires, sier duoen!

Foreløpig er det klart at Tungtvann, som live selvsagt har med seg sin evigunge sidekick Jan Steigen, spiller på Pstereofestivalen og Parkenfestivalen.