Marinen 19. - 20. august
Marinen 19. - 20. august
To knallsterke liveartister til Pstereo 2022 Tre artister til Pstereo 2022! Sigrid avslutter Pstereo 2022! Sleaford Mods (UK) kommer i 2022! To nye artister til 2022! Billetter til Pstereo 2022 er nå i salg! MARINEN + DUMDUM BOYS = PSTEREO 2022
Wolfmother
I'm coming out
Of the darkness
To chase the feeling

Endelig skal det lykkes, endelig kommer den australske rocketrioen til Trondheim! Bandet er besatt på å gjennomføre Trondheims-konserten. I 2010 skulle de egentlig spille med Kiss på Lerkendal, men det ble heller ikke noe av. Alle gode ting er tre, og på det tredje forsøket må bandet lykkes! 🔥

Dag er ikke satt for Wolfmother.

Wolfmother har siden den selvtitulerte debutskiva fra 2005 levert raffe riff på høykant, og er et av bandene i retrorockstallen som virkelig har greid å opprettholde 70-tallets gullstandard innhyllet i ny drakt, skive etter skive.

Det er lett å nevne bandet i samme åndedrag som toneangivende helter som både Led Zeppelin og Jethro Tull, og tidvis også Black Sabbath. Med fjellstø referanser i bunn, har Wolfmother på finurlig vis greid å finne opp kruttet på nytt.

Da den australske trioen la verden for sine føtter medio 2000, fikk de raskt innpass som den hårete rockens velgjørere. I tidsspennet 2004-2006 ble hele åtte av bandets låter inkludert i Hottest 100-lista til den australske radiokanalen triple j. Samtidig høstet førsteskiva gode kritikker av publikasjoner som Pitchfork, Entertainment Weekly, og NME, i tillegg til å klatre seg opp på både UK Albums Chart og Billboard 200 i USA.

Med debutoppfølgeren «Cosmic Egg» (2009) skulle ikke bandet flekse mindre med rockemusklene, og etterlot seg noe som i like stor grad som debuten kan minne om en hyllest til en æra – samtidig som de ivaretar sitt moderne og egenartede tilsnitt.

Fast forward til 2014 og utgivelsen av «New Crown», og bandet greier – til tross for tilnærmet null markedsføring og promojobb etter å ha gitt ut albumet for egen maskin – å havne på både Billboard 200-, Hard Rock Albums-, Independent Albums- og Top Rock Albums-lista i USA.

Da skiva «Victorious» kom i 2016 greide bandet å vise at de er tilsynelatende er uovervinnelige når det kommer til å holde liv i retrorocksjangeren uten å støte på kvalitetsmessig fallitt, godt over et tiår siden de gjorde suksess med sin bredbeinte krøllerock.

Og det er når man ser bandet live at materialet deres virkelig kommer til sin rett, med feite og gjennomkomponerte riff, hylende vokaler og alt som både var fett for femti år siden og er skamfett den dag i dag.

Snakkes i 2022, Wolfmother!