Meny

Bigbang

Thursday

Med Bigbang på scenen kan vi garantere et fyrverkeri av en konsert med høy allsangfaktor, stående applaus og en underholdningsevne finslipt i løpet av en fartstid på nesten 30 år i gamet som et av Norge beste liveband.


Bigbang er tilbake etter en drøyt fire år lang pust i bakken, og kommer til våren med sin første fullengder siden «The Oslo Bowl» (2013) og påfølgende turné. Da er det mildt sagt på tide at bandet legger løypa innom Pstereo for aller første gang, og om vi gleder oss!


Bandet har lagt bak seg et utall utsolgte konserter, og til sammen tolv studio-, live. og samlealbum, hvorpå seks av disse føyk rett inn på førsteplass på VG-lista. «Radio Radio TV Sleep» ble den mest suksessfulle liveskiva i Norge i sin tid, og omtrent 20 år etter utgivelsen av låter som «Wild Bird» og «Girl in Oslo» har publikum fremdeles tekstene ferskt i minnet og synger for full hals i kor med spydspiss Øystein Greni.


Bigbang som band er som en institusjon å regne hva angår norsk rock. Med Greni i front på gitar og vokal, Olaf Olsen på trommer og Nikolai Eilertsen på bass er det mye som skal til for å stoppe rockelokomitivet Bigbang når det først gløder i kullet!