Pstereo | Familiekonserten: Valkyrien Allstars
Marinen 18. 19. august 2023
Marinen 18. 19. august 2023
Lørdag 12:00, kanonscenen
Familiekonserten: Valkyrien Allstars

Hurra! 💥Som tidligere år, inviterer Pstereo til en gratis familiekonsert på dagtid lørdag 20. august!

I år tar vi imot Valkyrien Allstars til å spille familiekonserten, det blir en familiekonsert barna sent vil glemme! ☀️

Dette er en av Trøndelags hyggeligste sommeraktiviteter for barn, familier og alle andre som er glad i sol, blide mennesker og god musikk!

Det blir også såpebobler og lykkehjul med LO, vintage med UFF og salg av snacks fra Juba Juba-kiosken!

Det er mulig å medbringe egen mat og drikke, i tillegg vil det også være mulig å handle fra våre utsalgssteder. Velkommen!

NB! På grunn av Mattilsynet, er det dessverre ikke tillatt med hunder på Marinen under familiekonserten og festivalen. Unntak er førerhunder.

Området er åpent kl 11.00 - 13.00, inngang via Ytre Kongsgård/Grenaderen. Konsertstart er kl. 12:00.

Alle er invitert, og arrangementet er gratis! Familiekonserten er et rusfritt arrangement.

Siden første utgivelse i 2007 har Valkyrien Allstars gått foran i utviklingen av arrangert folkemusikk, dratt i nye retninger for hver utgivelse, og endt opp med et helt særegent uttrykk de ikke deler med noen! Nå kommer et av Norges beste liveband til Marinen!

Siste studioalbum "Slutte og byne" vant spellemannsprisen 2020 i kategorien Vise, og ligner mistenkelig på pop-musikk. Det vil likevel være tydelige henvisninger til norsk tradisjonsmusikk for den observante lytter. Tittelsporet ble nærmest et mantra for folk i hele landet, og albumet fikk strålende kritikker og ble hyllet som årets beste på haugevis av lister.

Bandet består av Tuva Syvertsen, Magnus Larsen Jr, Erik Sollid og Martin Langlie, som sammen lager og arrangerer låtene som forblir en evig kjærlighet og mysterier som aldri løses. Både på plate og live vanker energi, inderlighet, og overraskende vendinger på en seng av det som vanskelig lar seg simulere: gnistrende samspill.