Meny

Lemaitre

Friday

Ullern-gone-LA-dueon Lemaitre startet som et russeprosjekt, et prosjekt som har snøballet seg til å bli et fullverdig band som har satt lyd til både Google Pixel- og iPhone-reklamer, blitt inkludert i FIFA 17 med låta «We Got U» og gitt ut en bråte med singler og EP-er, i tillegg til to fullengdere.


Det norske elektronikatospannet Ketil Jansen og Ulrik Denizou Lund har pakket sine elektroniske innflytelser inn i en ferniss av indie som har tangert popkurven siden oppstarten. Med en mengde gjesteartister så vel som egensungne låter har Lemaitre med denne suksessoppskriften sørget for bangers og dansbare låter med en unik lekenhet i snart et tiår.


Med et hint av Justice, tidvis lavmælte og hiphop-lignende beats, squeaky synther, et par innslag Phoenix og sløye vokaltoner mikser duoen the best of both worlds. En fabelaktig gig på Coachella og to ganger utsolgt Storsalen på Samfundet vitner om at Lemaitre ikke bare har en trofast fanskare her hjemme, men også et ubestridelig internasjonalt tilsnitt. I sommer kan du se duoen på Pstereo!