Meny

Moving Oos

Thursday

Det har vært stille fra Trondheims-bandet Moving Oos i rundt åtte år. I fjor brøt de stillheten, og i år gjester det Pstereo med sin nostalgiske og melodiske 70-tallsrock.


Med gitarist Per Borten som primus motor, Frank Reppen på vokal, Haakon-Marius Pettersen på tangenter, Eirik Øien på bass, Stian Lundberg på trommer og koristene Mildrid og Ranveig Seljemark er det duket for en aldri så liten reise tilbake i tid.


Gjensynet ble initiert etter en forespørsel om å gi ut Moving Oos-materiale på vinyl. Bandet, som omtaler seg selv som et «bonusprosjekt», ville heller benytte anledningen til å gjøre en aldri så liten vårrengjøring i materialet de allerede har gitt ut – da i hovedsak den kritkerroste, Alarmpris-vinnende og Spellemann-nominerte debutskiva «Peace and Love».


I tillegg til nyinnspilling av gamle låter, akter bandet å spe på med nytt materiale, noe som samler bandet i studio igjen for første gang på vel ti år.


Den som venter på noe godt, venter ei forgjeves. Ordtaket har blitt satt til livs når den lokale supergruppa nå har børstet støvet av gamle låter. Vi ser fram til hva Moving Oos anno 2019 høres ut som!