Meny

OnklP

Thursday

OnklP har gjennom en lang fartstid som rapper tatt turen fra en fleipete hiphopundergrunn til å bryte popoverflaten og bli allemannseie.

De fleste har et forhold til hiphopgutten Pål Tøien. Om du så var en av de som hørte på Dirty Oppland i en furubekledd kjellerstue med vennegjengen på starten av 2000-tallet eller virkelig kjente at ditt indre følelsesliv fikk et ansikt med OnklP & De Fjerne Slektningene-låta «Styggen på ryggen» i 2014 har du mest sannsynlig en mening om Asker-gone-Oslo-via-Lillehammer-artisten OnklP.

Artisten har ikke bare hatt suksess med egne prosjekter. Han har også bidratt på et vell av låter signert velrennomerte rappere her til lands, og vet å både avlegge rim med tunga i kjaken så vel som å blottlegge sine mørkere sider for mikrofonen.

Men nå skriver vi straks 2019, og OnklP inntar Pstereo for aller første gang – og det er også første gang den sagnomsuste rapperen med den brokete fortiden går solo. Den sjangeroverskridende artisten har vært innom både skapønk, rap og rock, og skal med låter som nevnte «Styggen på ryggen», «Snufs» og den seineste, framtidsrettede låta på singelstammen, «Føler meg bedre», ta Norge med storm på ny.