Meny

Pom Poko

Friday

Pom Poko har sitt opphav i jazzlinja ved NTNU i Trondheim, og dereskarriere skjøt fart i 2017 etter å ha rundet både by:Larm og Trondheim Calling med kun én utgitt single – den eminente låta «It’s A Trap».

Siden den gang har de gitt ut låter som «Jazz Baby», «Follow the Lights», «You’ll Be Fine» og «Birthday», spilt på festivaler som Eurosonic, Iceland Airwaves, JaJaJa og Reeperbahn Festival og blitt Ukas Urørt på P3 i tillegg til å bli Urørtfinalister.

I en eklektisk miks av punk og pop resulterer bandets sound i en uidentifiserbar sjangerkompott hvor det balanseres på grensen mellom det tilgjengelige og det utilgjengelige. Ingenting høres ut som Pom Poko! Det er lekent, energirikt, eksplosivt, og til tross for mesterlig instrumentering og en knallsterk vokal levert av Ragnhild Fangel Jamtveit unngår bandet jazzflinkisstempelet.

Bandet selv sier at hver låt på det kommende debutalbumet «Birthday» (som slippes 22. februar) er som hver sin fest. Vi har tyvlyttet på albumet i en stund nå, og kan meddele at det kommer til å kulminere i et heidundrende kalas uten sidestykke når kvartetten tar med seg sitt ferske materiale til Pstereo.