Pstereo | Sigrid
Marinen 18. 19. august 2023
Marinen 18. 19. august 2023
Lørdag 22:45, elvescenen
Sigrid
You gotta let it go
Sometimes you just can't fix it
You love somebody, love somebody

Popkometen Sigrid har på kort tid etablert seg som en internasjonal superstjerne med popfinesse i ypperste verdensklasse. Senest i august spilte hun foran titusenvis av hysteriske fans på tvillingfestivalene Leeds & Reading og direktesendt TV for hele Storbritannia i oktober. Hun står i dag med over en halv milliard (!) streams på Spotify, og kommer nå tilbake til Trondheim og Marinen for å avslutte neste års Pstereo!

Sigrid spiller lørdag 20. august.

"En av mine beste festivalopplevelser har jeg hatt på Pstereo - jeg elsker byen, så dette blir helt rått!" - Sigrid

Da Sigrid spilte på Pstereo første gang i 2017, ble vi så gira av det elleville showet og hennes bergtagende performance at vi straks etter konserten booka henne til 2018-lineupen. Og nå kommer hun tilbake for å avslutte Pstereo 2022!

Da hun var her sist hadde musikken hennes allerede slått dype røtter i nordmenns hjerter, og hun hadde samtidig skapt seg et navn i utlandet – og særlig på de britiske øyer. Ikke så rart, kanskje, med en mengde nominasjoner og priser i bagasjen – i tillegg til at hun vant den prestisjetunge BBC-kåringen «Sound of 2018».

Siden sist har hun også gitt ut sitt første album, debuten «Sucker Punch» (2019), som ikke bare ga henne Spellemann-nominasjonene årets album og årets låtskriver, men også seier i kategorien popartist og hedersutmerkelsen Årets Spellemann. Puh. Det er ikke bare, bare.

Som om ikke det var nok, seilte hun med debutskiva inn på førsteplass på VG-lista her hjemme, og inn på en fjerdeplass på den britiske albumlista. Med det ble hun altså den første norske kvinnelige artisten til å havne på britenes Official Charts-liste. For en meritt!

Hun har følgelig solgt ut arenaer og turneer i England, og hennes legendariske Glastonbury-gig i 2019 ligger fremdeles friskt i minnet. Hun har opptrådt for flere titusener publikummere på Leeds- og Reading-festivalene senest i år.

Og det er jo ikke foruten grunn at Sigrid har skutt fart som en av de virkelig store popkometene i Skandinavia. Hun er en artist med en helt enorm utstråling, og låtene hennes er popfinesse i ypperste verdensklasse.

Det har vært ekstremt gøy å følge med på en karriere som har gått fra up and coming da hun var på besøk sist til en internasjonal superstjerne i dag – og vi gleder oss til hun skaker grunnvollene på Marinen med sin fantastiske popenergi i 2022!