Meny

Team Me

Saturday

Team Me gjenoppstår, og det må være et av de beste comebacksa på en god stund. Når Elverum-bandet gjenoppstår børster støvet at instrumentene tar de naturlig nok turen innom Trondheim og Pstereo for fjerde gang.

Naturlig nok, all den tid bandet via vokalist og grunnlegger Marius Drogsås Hagen gjorde sin aller første konsert i trønderhovedstaden under Urørtfinalen i 2010.

Bandet gjorde braksuksess da de slapp albumet «To the Treetops!» i 2011, et debutalbum som ikke bare fisket til seg toppkarakterer fra anmeldere i det ganske land, men også skjenket Team Me en Spellemann i kategorien beste popgruppe. Bandet fulgte opp med singelen «F is For Faker» i 2014, en låt som ble A-listet på P3 og banet veien for debutoppfølgeren «Blind As Night» samme år.

Bandet skuffet ikke her heller, og albumet mottok knakende gode anmeldelser fra utgivelser som blant annet Bergensavisen, Dagbladet, Aftenposten, Dagsavisen, NRK P3 og Gaffa.

Poporkesterets fargerike lydbilde er energisk og sentimentalt, og vokalharmoniene draperes i drømmende melodier som rører selv det kaldeste hjerte. Vi gleder oss til å se Team Me på Pstereo for første gang siden 2015!