Meny

TestamentUS

Saturday

Trash-bautaen Testament nevnes ofte i samme åndedrag som «Big Four»-kobbelet Metallica, Slayer, Megadeth og Anthrax, og innehar uformell status som en utvidet del av den legendariske trash-kvadrupelalliansen.

Berkeley, California-kvintetten har holdt trashtannhjulene gående siden 1983, og har gjennom en karriere på nesten 40 år gitt ut elleve fullengdere, fire liveskiver, et par EP-er og en god neve samlealbum. Bandet har solgt rundt 14 millioner album verden over, og anses som et av de mest populære trashmetallbandene fra åttitallet – en statusbetegnelse som fremdeles lever videre den dag i dag.

Med sitt debutalbum «The Legacy» fra 1987 skapte de en umiddelbar klassiker, hvor sylskarp og melodisk riffing kombineres med et knallhardt trommedriv og Chuck Billys ikoniske barytonvokal.

Gjennom en karriere på mange tiår har Testament holdt seg tro til dette uttrykket, et uttrykk som kan spores gjennom alle utgivelsene helt opp til bandets seneste skive «Brotherhood of the Snake» fra 2016. Som Kerrang! skreiv i sin anmeldelse av albumet; «There's no softness or subtlety here. Just venom-tipped steel». Mmmm!

På Pstereo kan vi love en trashleksjon av de sjeldne når ringrevene i Testament entrer scenen for en heidundrende og frenetisk metallgig av de sjeldne!