Pstereo | The Lionheart Brothers
Marinen 18. 19. august 2023
Marinen 18. 19. august 2023
Fredag 17:45, kanonscenen
The Lionheart Brothers
presenterer "Dizzy Kiss"

Vi skal skru tiden 15 år tilbake og ta deg med til 2007.

 Trondheimsbandet Lionheart Brothers har lenge vært en stor snakkis i musikkmiljøet. Med sine to foregående utgivelser «White Angel Black Apple» fra 2002 og Ep´n «Colour Contrast Context» 2004 har forventingene gradvis bygget seg opp, og sammen med band som Serena Maneesh og 120 Days utgjør de den nye fargepaletten i norsk rock. 


Med utgivelsen «Dizzy Kiss» smeller det! 
Med smittende popmelodier, storslagen rockfølelse og fremfor alt fem hjerter som banker intenst for musikken, kommer The Lionheart Brothers svevende rett opp til Norges øverste rockeliga.


Anført av hitsingelen «50 Souls and a discobowl» er plutselig brødene allemannseie.
 Nevnte singel er den tredje mest spilte låten på NRK p3 dette året, og albumet vinner stort sett det som er av nasjonale kåringer for årets album. Adresseavisen anmeldte albumet til terningkast 6, og 1 plass på årsbestelisten for nasjonale album senere samme år. Adresseavisen konkluderte med at ingen i Norge, knapt nok i verden, klarer å stille opp med en lignende blanding av fengende melodisk løft og intens kompleksitet som The Lionheart Brothers gjør (Vegard Enlid)«Det sies at Dizzy Kiss var albumet som tok indie-Norge ut av undergrunnen. Nå, 15 år senere skal vi ta et dypt dykk ned i erindringens undergrunn, fiske etter den gode gamle svimmelheten, og med et stort kyss bringe Dizzy Kiss i sin helhet til fordums glans på Pstereo 2022. Vi gleder oss!” - Marcus Forsgren