Meny

TurnstileUS

Thursday

Baltimore-banden Turnstile har siden 2010 holdt genreblenden hardcore møter punk toppet med en dæsj trash og et par spiseskjeer funk – eller «big ass rock», som bandet selv kaller det – i live. Og miksen har de fôret med smellfeite hooks, punk-aggresjon, og moshpit-framprovoserende rytmer det svinger av.

Står du i ro under en konsert med det femhodete hardcore-utysket fra Maryland er du klinisk død. Kan ikke skjønne noe annet.

Kvintetten så sin spede start i et nabolag i krabbebyen på den amerikanske østkysten, og har siden den gang gitt ut EP-ene «Pressure to Succeed» (2011), «Step 2 Rhythm» (2013) og «Move Thru Me» (2016), i tillegg til fullengderne «Nonstop Feeling (2015) og «Time & Space» fra i fjor.

Deres seneste album gikk rett inn på førsteplass på Billboards «Top Heatseekers»-liste i statene. Rockemagasinet Kerrang! ga skiva full pott i sin anmeldelse, og Punknews klinte til og skjenket albumet 4,5/5 stjerner.

Variasjonen i Turnstiles lydbilde kan underbygges av at de har blitt sammenlignet med band som både Rage Against the Machine og Red Hot Chili Peppers. Likevel har de greid å opparbeide seg en helt egen kraft i krysningen hardcore og punk som få band i nyere tid mestrer. Denne kraften oppleves nok aller best live, så her er det bare å møtes i moshpiten!