Meny

Unge Ferrari

Saturday

Stig Joar Haugen, som tidligere har trådt gatelangs i Trondheim under artistnavnet StrawberryKillah, ankommer Pstereo i en mer helstøpt og visjonær Unge Ferrari-drakt.
Hamar-aristen er en av de mest fargerike artistene vi har her til lands, en betegnelse som ikke bare beskriver 28-åringens fasjonable ytre, men også det lyriske og melodiske universet låtskriveren befinner seg i.

Siden debutskiva «Til Mine Venner» ble sluppet i 2015 har Ferra bidratt til å redefinere norsk R&B med godt selskap fra artister som Tomine Harket, Silvana Imam og Arif. I mellomtiden har han sluppet skivene «Romeo Må Dø» (2017) og fjorårets «Midt Imellom Magisk og Manisk».

Unge Ferraris låtskrivertalent og mildt sagt fengende produksjoner fylt til randen av hooks og blottleggende tekster har ført til både P3 Gull og Spellemann-nominasjoner, i tillegg til en mengde festivalgigs og utsolgte klubbkonserter – to utsolgte Storsalen-konserter på Samfundet sist her i byen.

Med låter som «Lianer», «Balkong», «Vanilje» og «Vi Kanke Være Venner» skal Unge Ferrari sørge for å nok en gang legge Trondheim for sine føtter når han avlegger Pstereo en visitt.