Pstereo | Klempe & Dons- fire årstider
Marinen 18. 19. august 2023
Marinen 18. 19. august 2023
Klempe & Dons- fire årstider

Pstereo presenterer Fire Årstider - et sirkus av matopplevelser servert av Klempe & Dons!

Klempe & Dons er et pop-up-konsept kokt sammen av mesterkokk Håvard Klempe og drinkmester Jørgen Dons, som begge har lang erfaring med et faglig høyt nivå innenfor sitt fagfelt. Dons er nordisk mester i drinkmiksing og sjef for baren Raus, og Klempe er tidligere kjøkkensjef på Credo og Bula bistro. De siste årene har kokken og bartenderen hatt pop-up-arrangementer på ulike restauranter både i og utenfor Trondheim.

Under årets festival kan duoen invitere til et sirkus av en matopplevelse hvor rettene og drinkene er skreddersydd både for Pstereo og for hverandre. I et storslagent sirkustelt på Marinen inviterer vi til sirkusshowet Fire Årstider, gjestene vil bli servert matopplevelser utenom det vanlige, der både omgivelser og retter er inspirert av det uungåelige Trondheimsværet. Med andre ord - her vil man oppleve alle fire årstider på en og samme time, mens mat og folk flyr rundt i full fart. Litt som en vanlig dag i Trondheim, egentlig.

Pris: 1499,- per person

Fire Årstider varer i ca 60 minutter og inkluderer ut over underholdningen en satt meny med flere retter og drikke til. Vi har ikke anledning til å tilpasse menyen etter kostholdspreferanser."