Meny

KlubbPstereo

🔥 TRONDHEIM - 30. OKTOBER 🔥

VIKTIG INFORMASJON VEDRØRENDE SMITTEVERN

Alle involverte klubber følger norske myndigheters anbefalinger og krav til smittevernstiltak.
Det innebærer blant annet:

  • Begrenset kapasitet (gjennomføres derfor trygt i henhold til utformingen av deres lokaler)
  • 1-meters avstand
  • Registrering av navn og telefonnummer i tilfelle smittesporing (i dør eller via billettsalg)
  • Kun forhåndssalg
  • Sittende publikum (kun Byscenen som kjører en blanding av både sittende og stående, som siden sommeren har arrangert konserter med 200-kapasitet)

Er du syk eller har symptomer på forkjølelse, influensa eller COVID - vennligst hold deg hjemme.

Byscenen

Midt-Norges storstue for konserter og magiske øyeblikk - midt i hjertet av Trondheim. Byscenen er kjent for å huse konserter alt fra Norges mest kjente og populære artister til store internasjonale navn som f.eks Calexico, Gallows og Band of Horses.

byscenen.no
Kapasitet under KlubbPstereo: 200

TYVEN

TYVEN åpnet dørene høsten 2018, og har siden den tid kjørt på med konserter, teater, utstillinger og dansegulv! TYVEN har raskt blitt en favoritt for mange, og introduserer oss stadig for legendariske konserter fra inn- og utland.

tyventrondheim.no
Kapasitet under KlubbPstereo: 55

Klubben, Studentersamfundet

Klubben er Samfundets kulturbule og nest største scene. I begrepet kultur-bule ligger det at Klubben, i tillegg til konsertscene, fungerer som lokale for et mangfold av kulturarrangementer, som for eksempel debattmøter og foredrag. Enten det er DJ, debatt, konsert eller bare god stemning, skal dette, i likhet med Knaus og Edgar, være et sted for studenter å oppdage og nyte god musikk. Det skal være mulig å sette seg ned med en øl for en god prat før lokalet fylles helt opp. På kvelden skal Klubben fylle rollen som et alternativt dansegulv for de mer kresne danseløvene. På torsdager er Klubben det eneste lokalet som er dedikert til fest på Samfundet. Også denne dagen skal det drives etter konseptet kulturbule.

samfundet.no
Kapasitet under KlubbPstereo:
60
Foto: foto.samfundet.no

Lokal Klubb

Lokal Scene er en del av utelivskomplekset Lokal Bar – Scene – Klubb, og åpnet dørene sine for første gang i august 2018. Utestedet etablerte seg raskt i byen, og har blitt et sted kjent for hyggelige og grønne omgivelser, intime konsertopplevelser og et stort barutvalg.

lokal.bar
Kapasitet under KlubbPstereo: 60
Foto: Thor Egil Leirtrø

Trykkeriet

Trykkeriet Scene er Trondheims nyeste arena for kunst og kultur. I blackboxen deres i Olav Tryggvasons gate finner du teaterforestillinger, impro, konserter og mye annet snadder. Navnet har de tatt fra det gamle trykkeriet til Arbeider-Avisa som befant seg akkurat der hvor de nå presenterer våre forestillinger.

facebook.com/trykkerietscene
Kapasitet under KlubbPstereo: 60
Foto: Thor Egil Leirtrø

Moskus

Moskus er en liten scene som gir rom for fantastiske og intime konsertopplevelser med store artister. Stemningen som skapes på så små scener gir en virkelig intens konsertopplevelse, en opplevelse som garantert henger igjen i kroppen et par dager etter.

barmoskus.no
Kapasitet under KlubbPstereo: 25
Foto: Torleiv Kvinnesland