Marinen 18. 19. august 2023
Marinen 18. 19. august 2023
Mat og drikke

Pstereos matprogram

Mer informasjon om kulinariske opplevelser

European Region of Gastronomy

Disse kommer på Pstereo

UNA AUTOPIZZERIA

Vi gleder oss over å ønske en skikkelig Pstereo-veteran velkommen tilbake til Marinen! Una Autopizzeria er Trondheims pizzeria på hjul, som serverer tradisjonell og superdigg pizza portafoglio, tilberedt på stedet og stekt i vedfyrt pizzaovn. Pizza portafoglio er typisk italiensk street food, der pizzaen brettes sammen ved servering. Under festivalen kan du kjøpe klassikerne Margherita, Vesuvio og Salame til 140,-.

DROMEDAR KAFFEBAR

Pstereo er som kjent utrolig glade i gamle venner, og helt siden festivalens spede start i 2011 har vi hatt med oss et fjorten år eldre bepuklet dyr på festivalen, nemlig Dromedar Kaffebar! Den fantastiske kaffebarkjeden åpnet Trondheims første moderne kaffebar på Bakklandet helt tilbake i 1997, og har siden den gang servert kafékultur, espressodrikker og alskens godsaker til byborgerne. I 2011 åpnet de sitt eget bakeri her i byen, som nå er stolt leverandør av kaker, bakverk og påsmurt til alle dromedars kaffebarer. De baker kaker, bakst og wrap med kvalitet og kjærlighet i hver en smule.

INDIAN TANDOORI

Våre herlige venner i Restauranten Indian Tandoori er leverandør av digg indisk mat under festivalen. I likhet med Pstereo i seg selv, er de også sertifisert vertskap for Trøndelag som europeisk matregion 2022, og serverer tradisjonell indisk mat med trønderske råvarer. Meieriprodukter fra Kilnes Gård, kjøtt fra hele Trøndelag og lokale sesongens grønnsaker, her får du en smak av India med norske råvarer. Vi gleder oss så sjukt til et kjærkomment gjensyn med Tandooris chicken tikka masala og byens diggeste naan ❤️

TAQUEROS

Gira på tacomat? 🌮 Taqueros Taco & Tequila har servert autentisk mexicansk mat på østbyen i en årrekke. Med kjøtt og fisk fra lokale leverandører og den sterkeste chilien fra Mexico, er maten kortreist og tradisjonstro, og all mat er laget fra bunnen. På Pstereo serverer de nachos og digge burritos. Å si at det er den perfekte festivalmat ville vært en kolossal underdrivelse, for her står de klare til å dekke enhver food craving, kanskje spesielt om du foretrekker mat som sparker litt fra seg!

JUBA JUBA KIOSK

Juba Juba blir med på Marinen og tar jobben med å sørge for noe godt etter maten, eller når som helst egentlig. Den lekne barnefestivalen har i flere år skapt kjempestemning blant begreistrede festivalpublikummere med popcorntralla si, og i år er inget unntak! I Juba Juba-kiosken får du popcorn, is, sukkerspinn og annet godteri når behovet melder seg.