Meny

Digital festival

DNB FESTIVALSOMMER 2020

Sammen med generalsamarbeidspartner DNB, er det en enorm glede å invitere til digital Pstereo i sommer.️ ☀️

Tre fantastiske artister strømmes fra hemmelig lokasjon i Trondheim, i et helrykende show ledet av Christine Dancke. Lørdag 22. august avslutter Pstereo DNBs festivalsommer Norges nye rap-superhelt fra Balestrand Kjartan Lauritzen, ekte trøndersk fyrverkeri i Combos og landets fremtidige stjerneskudd SKAAR.

Denne dagen skulle vært vår andre festivaldag på Marinen - det blir jo ikke noe av. Vi er derimot så sykt heldig at vår generalsamarbeidspartner DNB tropper opp og lager digital festivalsommer 2020 sammen med oss! Både dere som har festivalpass til 2021 og kunder av DNB har gratis tilgang til streamen. Samle festivalgjengen til strømmefestival på terrassen, i hagen, i stua eller hvor enn det skulle passe!

Mer info her:
dnb.no/festivalsommer

PS. Kjøper du festivalpass innen 17. august, får du også tilgang til streamen!

PSPS. Det er smart å forhåndsregistrere seg. Bruk heller tiden på å planlegge vorspielet, festivalsnacks og mote!

KJARTAN LAURITZEN

Helt uten noe majorlabel i ryggen har Kjartan Lauritzen fra Balestrand gått frå å være en nesten normal gutt fra Balestrand til å bli Norges nye rap-superhelt. Med sitt breie sognemål har han tatt Norge med storm og headliner nå flere av landets største festivalar.
Showet han leverer er annleis. Han byr på seg sjølv og skapar ein unik kontakt med publikum, og for dette har P3 Gull nominert han to gonger til “årets live artist”. Kom på konsert, og du vil føle ei varm kjensle stryke deg forsiktig på sjela, og ei stemme vil kviskre deg ømt i øyret; “dette var ikkje eit dumt val, min gode ven”.

Kjartan headlinet Kanonscenen under Pstereo 2018, og vi gleder oss enormt til å få "besøk" av Balenstrand-guten igjen! 😍

COMBOS

Combos dukket tilsynelatende opp fra intet på tampen av 2018, og har i løpet av sitt aller første leveår klart å gjøre seg godt bemerket som et av de nye up-and-coming bandene musikk-Norge har stor tro på. Deres energiske punch-rock og tikkende liveopptredener har vist at Combos er den positive omtalen verdig, og 2019 ble fylt med høydepunkter mange uetablerte band ikke engang tør håpe på.

Årets by:Larm ble for bandet en enorm høydare; med to kaos konserter som overbeviste enhver eventuell tviler, lovord fra musikkpresse både før og etter festivalen, og ikke minst nominasjonen til «Årets Stjerneskudd», by:Larms egne prestisjetunge pris.

Combos tok Pstereo 2019 med storm, og har siden sluppet et fyrverkeri av et album - Steelo - til enorm hyllest hos kritikere og publikummere. Dette blir en strømmekonsert for historiebøkene!

SKAAR

SKAAR har på kort tid slått seg opp som en av de mest interessante artistene innen indiepop! Med hele tre singler inne på P3 sin A-liste, musikk til filmen Battle og med nærmere 10 millioner strømminger på debut singelen «Higher Ground" på Spotify er dette intet mindre enn en knallstart på karrieren.

I tillegg kan vi legge til hele VG-lista turneen, musikk til Netflix-serie og spillejobb i Chile for å representere Norge under kongefamiliens statsbesøk. Det er planlagt masse musikk i tiden som kommer og en lengre turne i utlandet. Hun ble også nylig nominert til Årets Nykommer på P3Gull - for et talent!

Skaar skulle opptre på årets Pstereo festival, så vi er sjeleglad for at hun blir med på årets digitale festival! <3