Marinen 19. - 20. august
Marinen 19. - 20. august
Dagsprogram er ute i Pstereo-appen! De siste artistene er klare! Dette spiser du på årets Pstereo! Pstereo i Byen og Klubb:Pstereo Fem nye navn til årets Pstereo! To knallsterke liveartister til Pstereo 2022 Tre artister til Pstereo 2022! Sigrid avslutter Pstereo 2022! Sleaford Mods (UK) kommer i 2022! To nye artister til 2022! Billetter til Pstereo 2022 er nå i salg! MARINEN + DUMDUM BOYS = PSTEREO 2022
Klempe & Dons

Et sirkus av matopplevelser!

Pstereo presenterer Fire Årstider - et sirkus av matopplevelser servert av Klempe & Dons!

Klempe & Dons er et pop-up-konsept kokt sammen av mesterkokk Håvard Klempe og drinkmester Jørgen Dons, som begge har lang erfaring med et faglig høyt nivå innenfor sitt fagfelt. Dons er nordisk mester i drinkmiksing og sjef for baren Raus, og Klempe er tidligere kjøkkensjef på Credo og Bula bistro. De siste årene har kokken og bartenderen hatt legendariske pop-up-arrangementer på ulike restauranter både i og utenfor Trondheim.

Under årets festival vil duoen invitere til et sirkus av en matopplevelse hvor rettene og drinkene er skreddersydd for anledningen. I et storslagent sirkustelt på Marinen inviterer vi til Fire Årstider i løpet av en time. Det vil serveres matopplevelser utenom det vanlige, der både omgivelser, underholdning, mat og drikke er inspirert av det uungåelige Trondheimsværet.

Pris: 1100,- per person

  • Fire Årstider varer i ca 60 minutter og innholder en satt meny med flere retter og med drikke til.
  • Vi har ikke anledning til å tilpasse menyen etter kostholdspreferanser og du må ha gyldig billett for den aktuelle dagen for å delta. OBS: Det er kun 32 plasser per «forestilling»
  • Fire årstider arrangeres fredag og lørdag kl. 15.00, kl. 16.30 og kl. 18.00
  • Arrangementet har 20 års aldersgrense