Meny

Info

Pstereo. Byfestivalen som flyttet fra Torvet til pittoreske omgivelser på hele Trondheims Marinen, festivalen som kan by på en av de beste atmosfærene i landet, festivalen som siden den første tonen kom strømmende fra PA-anlegget har servert det ypperste av hva pop- og rock-sjangeren både fjern og nær har å by på. I 2019 arrangeres festivalen tre dager til ende, så sett av 15. - 17. august i kalenderen!

Siden oppstarten i 2007 har festivalen fått en stadig større plass i hjertet til både trøndere og tilstrømmende publikummere, mye på grunn av Pstereos overordnede mål om å alltid tilfredsstille deg som musikkglad festivalgjenger.

Målet har vi nådd år etter år ved å booke svære navn, ukjente artister på randen av gjennombrudd, bandene du ikke visste at du likte – og alt imellom. Alt spredt utover Trondheims desidert beste location, og i klubblokaler byen over når lysene slukkes på Marinen. Kan du komme på en bedre måte å markere de siste sommerdagene?

Bli frivillig?

Ca 600 frivillige bidro til at Pstereo 2018 ble en suksess. Festivalen tok imot nesten 30.000 besøkende, der både frivillige og festivaldeltakere delte uforglemmelige øyeblikk.

Som frivillig på Pstereo får du en unik opplevelse, og være med å bidra til at festivalen i 2019 når nye høyder! Ingen tidligere erfaring er nødvendig for å bli med på laget – bare ta med godt humør og dugnadsånd!

Frivilligregistrering er åpen, og du kan finne mer informasjon her!