Marinen 18. 19. august 2023
Marinen 18. 19. august 2023
De fire første artistene er klare! Aftermovie 2023!
Info

Pstereo - Midt-Norges råeste og koseligste festival tar revansje på festivalsommeren på Marinen, Trondheim i 2023 - 18. og 19. august ❤

Pstereo.

Pstereo, en av Midt-Norges største musikkfestivaler, tar plass i praktfulle omgivelser på hele Trondheims Marinen. Festivalen er kjent som byens musikalske, kulinariske og sosiale arena for opplevelser, matglede og underholdning, nydelig innrammet av Trondheims vakreste omgivelser med Nidarosdomen, Nidelva og Festningen.

 • ALDERSGRENSE

  Festivalen har 18-årsgrense og ingen vergeordning.

 • BILLETTER

  Billetter for 2023 er tilgjengelige for salg nå!

  Mistet billettene dine? Logg deg inn på «Min side»: www.pstereo.no/billetter

  Ved andre spørsmål om billettkjøp, ta kontakt med billettleverandør Eventim på kundeservice@eventim.no

 • BRANSJE / PRESSE

  Søknad og info for neste år kommer våren 2023.

 • FESTIVALOMRÅDET

  Festivalen tar plass på idylliske Marinen i Trondheim. Innrammet av Nidelven, vakre Nidarosdomen, ikoniske Studentersamfundetnen, Festningen og Tyholt-tårnet gjør Marinen til den perfekte spot for byfestivalen Pstereo. Inngangen til festivalen ligger på Ytre Kongsgård ved Grenaderen, mot Elgeseter bro.

 • FRIVILLIG

  Vil du være frivillig? Frivilligregistreringen for å bli Pstereomatros åpner våren 2023 - følg med!

 • INFO PÅ NETT

  Vi er veldig glade i våre digitale kanaler. Vi anbefaler deg å følge med på pstereo.no, app (kommer våren 2023), Facebook, Instagram og Twitter for artistslipp, nyheter, praktiske oppdateringer og annet moro!

 • LEDSAGERBEVIS

  Vi aksepterer ledsagerbevis. Ledsagerbillett er gratis og «kjøpes» på billettsiden vår under andre billetttyper (kan ikke kjøpes på Eventim.no). Bytting av ledsagerbillett til bånd gjøres kun i innslipp på Marinen, ledsagerbevis må framvises.

 • MARINEN

  Festivalområdet vårt befinner seg på Marinen, som omkranses av Nidelven og Nidarosdomen, og er et høyt elsket grøntområde. Det er derfor alles ansvar å ta vare på Marinen og området rundt, slik at vi kan arrangere festival her også i fremtiden.

 • TILGJENGELIGHET

  Pstereo er sertifisert Tilgjengelighetsmerket, som betyr at arrangementet vårt er tilgjengelig for mennesker med nedsatt funksjonsevne. Hele området er trinnfritt og kan nåes av rullestolbrukere, i tillegg har alle scener en egen handicap-plattform. Det er også handicaptoaletter på området, de finnes på Bastionen og ved matutsalgene.

NYHETSBREV
Meld deg på vårt nyhetsbrev her dersom du ønsker å være fremst i køen om å få nyss om artistslipp og andre koseligheter :-)

PERSONVERNERKLÆRING
Her kan du finne Pstereo sin personvernerklæring.