Marinen 19. - 20. august
Marinen 19. - 20. august
Helt tomt for helgepass! Kun 150 helgepass igjen! Valkyrien Allstars spiller årets familiekonsert! Alt du trenger å vite om ÅRETS PSTEREO! Wolfmother kansellerer Europa – Motorpsycho stiller opp! Pstereos facebookside er dessverre nede! KlubbPstereo og Pstereo i Byen - Fullt program er klart! Valkyrien Allstars erstatter Joshua på lørdag! Dette spiser du på årets Pstereo!
Tilgjengelighet

Tilgjengelighet

Pstereo er sertifisert Tilgjengelighetsmerket, som betyr at arrangementet vårt er tilgjengelig for mennesker med nedsatt funksjonsevne.

  • Hele området er lett tilgjengelig for mennesker med ulike funksjonsnedsettelser. Store deler av Marinen er en lite kupert park, og adgang til området er via en grusvei. Ut over det er området trinnfritt og kan nåes av rullestolbrukere.

HC-plattform

Det finnes en hevet handicap-plattform på området med utsikt til begge scener. Trinnfri adgang.

HC-toaletter

Det er også handicaptoaletter på området, de finnes på Bastionen og ved matutsalgene.

Ledsagerbevis

Vi aksepterer ledsagerbevis. Ledsagerbillett er gratis og «kjøpes» på billettsiden vår under andre billettyper (kan ikke kjøpes på Eventim.no). Bytting av ledsagerbillett til bånd gjøres kun i innslipp på Marinen, ledsagerbevis må framvises.


HC-parkering

  • Pstereo har ikke HC-parkering, men det er mulig å sette av passasjerer i Bispegata og benytte byparkeringsplasser.

Teleslynge

Pstereo har ikke teleslynge på festivalområdet.

Tolketjeneste
Pstereo tilbyr ikke tolketjeneste på festivalområdet.
Kollektivtrafikk

Pstereo er lett tilgjengelig med kollektivtrafikk. Inngang til festivalområdet er i ytre kongsgård, og nærmeste busstopp er Nidarosdomen.

Kontaktinfo