Meny

JULAFTEN KOM TIDLIG - 4 ARTISTER TIL PSTEREO!

TUNGTVANN, JOSHUA RAY WALKER (US), SUGARFOOT og DONNY BENÉT gjester Marinen i 2020! 🙏🏻

Det å få gjenforente legender tilbake er jammen ikke hverdagskost, men nå har vi bættere' meg gjort det igjen! Tungtvann gjør 1 av 2 eksklusive konserter på Pstereo i august! Vi har også gleden av å annonsere at americana stjerneskuddet Joshua Ray Walker (US), det trønderske superbandet Sugarfoot og den australske disko-sjarmøren Donny Benét kommer!

TUNGTVANN
- Sist gang vi gjorde en runde Tungtvann-konserter var da Joddski hadde en pause fra egen musikk. At han nå begraves gjør dette til en ypperlig anledning til å feire 20-årsjubileumet vårt, sier duoen.

21.12 er det nemlig 20 år siden Tungtvann sin Reinspikka Hiphop-EP kom på vinyl i sine skarve 100 første eksemplarer. I april 2020 er det 20 år siden EP-en kom på CD, og 16. oktober er det 20 år siden det legendariske debutalbumet Nord og ned satte Norge på hodet.

- Klart dette må feires, sier duoen!
Tungtvanns konsert på Pstereo 2014 regnes som en av de beste noensinne! Det var helt ellevill stemning, og vi er utrolig stolt og beæret over å kunne presentere de levende legendene nok en gang på Marinen!

JOSHUA RAY WALKER (US)
"Hva faen det var det egentlig som ramlet ned i hodene på oss heldige som var der?" slik lyder ingressen på anmeldelsen fra Egon Holstad i oktober. Dallas-gutten Joshua Ray Walker der altså, som nettopp fullførte en triumfferd gjennom Skandinavia i kjølvannet av sitt debutalbum "Wish You Were Here". Trondheim var et stopp her, og leverte det som mange mener må være tidenes beste Moskus-konsert.

Walker er virkelig en av de største talentene country/americana, siden Gud vet på hvor mange år. I en alder av bare tjue-og-noe har han allerede tatt country-verden med storm og turnert USA og Skandinavia. Låten "Canyon" fra debutalbumet er kåret til årets 19. beste låt av selveste Rolling Stone Magazine.

I april kommer oppfølgeralbumet hans, og alle ting tilsier at 2020 blir Joshua's store år. Se opp Trondheim - en vaskeekte countrylegende-to-be kommer til Marinen!

SUGARFOOT
Americana-bandet Sugarfoot erobrer stadig større terreng! Dette trønderske superbandet består av Hogne & Øyvind (Dipsomaniacs).Bent (Motorpsycho), Even (Moving Oos & New Violators), Roar (Too Far Gone) og Thomas (Dipsomaniacs). Deres siste album "In The Clearing", den femte fullengderen i rekken, blir omtalt som en av årets beste utgivelser i Trondheim og har gitt bandet en vesentlig større tilhengerskare. Alle platene har blitt skamrost av kritikerne, og det er virkelig på tide at Sugarfoot tar turen til Pstereo for å ta hele Marinen sørover!

DONNY BENÉT (AU)
Donny blir garantert en stor snakkis under årets Pstereo! Den karismatiske artisten selger ut shows over hele Europa - forvent et spinnvilt funk- og diskoshow! Den australske produsenten er svært ettertraktet og har en sjarme det er umulig å ikke bli beveget av. Gled deg til å danse med «The Don» på Marinen!