Meny

Det blir ingen Pstereo i 2020

PSTEREO 2020 ER KANSELLERT 💔


I dag utvidet regjeringen forbudet mot store arrangement til 01. september 2020. Vi må derfor med stor sorg kunngjøre at årets Pstereo er avlyst.

Som resten av verden har vi sett virkningene COVID-19 har på hverdagen vår. Helsen og sikkerheten til vårt publikum, team, frivillige, samarbeidspartnere og musikere, vil alltid gå først i denne globale krisen.

Avgjørelsen om at årets festival ikke kan gjennomføres er tung for oss. Kanselleringen vil uten tvil få store konsekvenser for alle involverte; artister, teknikere, mannskap, leverandører, utsalg, samarbeidspartnere, de som jobber med festivalen året rundt og ikke minst vårt fantastiske publikum som er hele grunnlaget for festivalen.

Men i 2021 tar vi revansje! Da skal vi sørge for tidenes festival på Marinen!

Billetter til Pstereo 2020 vil kunne flyttes til Pstereo 2021, og vi ber deg om å stå sammen med oss gjennom denne vanskelige tiden ved å beholde billettene dine. Som en uavhengig festival er dette et viktig bidrag i disse utfordrende tider.

Vi kontakter alle dere som har billetter om neste års festival, overføring av billett og refusjon så snart vi kan. Vi ber om forståelse for at det kan ta litt tid, men dere hører fra oss snart. Det er derfor ikke nødvendig å ta kontakt med oss.

Vi trenger alle gode festivalopplevelser å se fram til nå og vi lover å jobbe utrettelig for å gjøre neste års festival til en uforglemmelig feiring av musikk, Trondheim, livet og felleskapet!

Tusen takk for støtten hittil. Vi gleder oss til å se deg i 2021! ❤️