Meny

DOBBELT-HARDTSLÅENDE SLIPP FRA PSTEREO 🔥

Det blir høy lyd, krutt og gjensyn med Lars Ulrich’s nye favoritt band på Pstereo! Bokassa og Black Pistol Fire (US) kommer for å sette fyr på Marinen i august!

Powertrioen Bokassa kommer tilbake til Pstereo med intet mindre enn en turné som support for gigantiske Metallica, egen headlinerturné i Europa og et fantastisk show i november på et totalt utsolgt Byscenen i sekken. De er endelig klar for å rocke Trondheimspublikummet igjen, og denne gangen åpner de hovedscenen på fredag folkens!

Black Pistol Fire (US) er en hardtslående canadisk duo, som har funnet sin vei til Austin, Texas. En helt fantastisk fet rockeduo for deg som liker The Black Keys og White Stripes, og som spiller med hjertet utpå skjorta. De erobrer stadig større publikumsmasser, blir trukket frem som høydepunkter overalt hvor de spiller, og kommer garantert til å bli en snakkis etter årets festival.

Kommentar fra Kim Aasli, bookingansvarlig i Pstereo: “Det er veldig gledelig å ønske Bokassa tilbake igjen. De har hatt en ekstrem bratt formkurve - og det er jo det her det handler om - å løfte artister fra mindre scener opp på hovedscenen! BPF er ekte rock rett fra sjela, en fantastisk duo som leverer gang på gang. Jeg så dem så tidlig som SXSW 2018, og skjønte at dette kom til å gå rett gjennom til Pstereo-publikummet. Utrolig stas å kunne se de på Marinen i sommer!