Meny

Har du spørsmål om Pstereo 2020?

Kjære publikum ❤️

Vi har fått inn mange spørsmål om hva som skjer med Pstereo, og med forhåndskjøpte billetter til 2020-festivalen nå som myndighetene har lagt ned forbud mot store arrangementer frem til og med 1. september.

Vi har aldri måttet avlyse en festival før, og det er derfor mulig at vi ikke har helt detaljerte svar på alle deres spørsmål. Vi har derfor lagt opp denne siden, og den blir fortløpende oppdatert. Forhåpentligvis får dere svar på det dere lurer på.

 • Hvorfor er Pstereo 2020 avlyst?

  På grunn av den pågående COVID-19/Korona-pandemien, har regjeringen lagt ned forbud mot store arrangementer frem til og med 1. september. Dette er en del av tiltaksplanen for best mulig smittevern i befolkningen. Det er svært tungt å måtte avlyse Pstereo for 2020, men vi støtter selvsagt myndighetenes avgjørelse, og setter helse og sikkerheten alltid først.

 • Hvordan overfører jeg billettene mine til Pstereo 2021?

  Billettene dine flyttes automatisk til Pstereo 2021 og du trenger ikke ny billett. Merk endring i dato: Pstereo 2021 foregår fredag 20. og lørdag 21. august 2021.

 • Hvorfor oppfordrer dere til å beholde billetten til 2021?

  Ved å beholde billettene dine til neste år, vil du hjelpe Pstereo til å komme enda sterkere tilbake i 2021. Selv om Pstereo er kansellert for 2020, har vi utgifter som må dekkes. Derfor er det viktig at vi får en god start på billettsalget til 2021.

 • Hva må jeg gjøre dersom jeg vil refundere billetten min?

  Fristen for å be om refusjon er 1.juni 2020. Alle som har kjøpt billett til Pstereo 2020 vil få tilsendt en e-post med informasjon om dette. Ta kontakt med oss på post@pstereo.no om du ikke mottar denne e-posten.

 • Kan jeg donere billetten min?

  Vi har fått mange forespørsler om å donere billetter til Pstereo. Vi er ekstremt takknemlig for at flere har lyst å gjøre det, og det gir oss en enorm motivasjon for å jobbe utrettelig for Pstereo i 2021. Alle som har kjøpt billett til Pstereo 2020 vil få tilsendt en e-post med informasjon om dette. Ta kontakt med oss på post@pstereo.no om du ikke mottar denne e-posten.

 • Jeg har ikke mottatt mail, hva gjør jeg?

  Har du ikke mottatt e-post, sjekk spamfilteret først før du eventuelt kontakter oss.

 • Når vil Pstereo 2021 finne sted?

  Pstereo 2021 avholdes på Marinen i Trondheim 20. - 21. august. Klubbdagen vil foregå 19. august. Vi gleder oss enormt til å se dere igjen!

 • Vil programmet være det samme i 2021 som det skulle vært i 2020?

  Vi jobber på spreng med dette nå. Flere av artistene blir med over i 2021 og vi kommer tilbake med mer informasjon. Følg med i våre kanaler!