Meny

Testament (US), The Dogs og Combos til Marinen!

Legendarisk thrash-metal band, sultne hunder og sensasjonell debut til Marinen!

Det legendariske thrash metal-bandet Testament, favorittene The Dogs og nyfødte Combos kommer til Marinen! Thrash-bautaen Testament regnes ofte som den femte etter the «Big Four», og med millionervis av solgte album bak seg tar de altså nå turen til oss i Pstereo for gi en thrashleksjon av de sjeldne!

Dette har vår egen bookingansvarlig Kim Aasli å si om annonsering av selveste Testament til Pstereo:
- Testament følger opp noen av de unike og typiske metalbookingene til Pstereo! Tidligere har vi hatt solide navn som Opeth og Sepultura, og nå kommer altså thrash-batauen fra Berkeley til Marinen! Dette høyenergiske showet, ledet an av Chuck Billy, kommer fra et av de viktigste bandene fra 80-tallet og et av de absolutt viktigste navnene i thrash- og metalsjangeren.

Dagens slipp involverer også The Dogs, anført av Kristopher Schau, som bjeffer sintere enn noen gang før, og solgt ut Byscenen to ganger på under et år. De har blitt en skikkelig Trondheimsfavoritt, men aldri tidligere spilt på Pstereo. Combos gjorde en sensasjonelt bra debutkonsert under Trondheim Calling for en snau uke siden, og det er ikke ofte at vi booker et band to minutter etter endt show.

Testament (US)

Thrash-bautaen Testament nevnes ofte i samme åndedrag som «Big Four»-kobbelet Metallica, Slayer, Megadeth og Anthrax, og innehar uformell status som en utvidet del av den legendariske trash-kvadrupelalliansen.
Berkeley, California-kvintetten har holdt trashtannhjulene gående siden 1983, og har gjennom en karriere på nesten 40 år gitt ut elleve fullengdere, fire liveskiver, et par EP-er og en god neve samlealbum. Bandet har solgt rundt 14 millioner album verden over, og anses som et av de mest populære trashmetallbandene fra åttitallet – en statusbetegnelse som fremdeles lever videre den dag i dag.

På Pstereo kan vi love en thrashleksjon av de sjeldne når ringrevene i Testament entrer scenen for en heidundrende og frenetisk metallgig av de sjeldne.

The Dogs

Landets mest hardtarbeidende rockeband, The Dogs, slapp også i 2019 et nytt album - deres syvende album! Frontmann, Kristopher Schau, legger vekt på at dette er lyden av et band som jobber hardt for å ikke forandre seg.

– Først og fremst håper jeg bare at vi fremdeles låter som oss sjøl. Det er dette soundet og denne type låter vi liker, og gudskjelov det det folka som kommer for å se oss også liker, så progresjon og «kunstnerisk utvikling» får dere oppsøke annensteds. Som musikkfan er forandring DET verste jeg veit om fra band jeg liker, så den fella er det viktig å ikke dette ned i. Vi vil bare lage best mulig musikk innenfor vårt eget univers, og det synes vi at vi har klart igjen, sier han.

C o m b o s

Combos stakk hodet sitt tilsynelatende frem fra intet da de på tampen av året i fjor debuterte med låta «Cookies and Crack». Den allerede famøse Trondheims-scenen fikk et nytt og sterkt tilskudd, og når de nå kicker i gang 2019 med å slippe sin selvtitulerte debut-EP, tyder alt på at Combos er kommet for å bli.

Debutsingelen «Cookies and Crack» har fått bein å gå på, for på lista over byene i verden der låta streames mest på Spotify finner vi både Mexico City, London, Sao Paolo og Stockholm, i tillegg til Oslo, Trondheim og Bergen. Med dét har Combos allerede satt seg på det musikalske verdenskartet, og er klare for 2019.