Marinen 19. - 20. august
Marinen 19. - 20. august
Dagsprogram er ute i Pstereo-appen! De siste artistene er klare! Dette spiser du på årets Pstereo! Pstereo i Byen og Klubb:Pstereo Fem nye navn til årets Pstereo! To knallsterke liveartister til Pstereo 2022 Tre artister til Pstereo 2022! Sigrid avslutter Pstereo 2022! Sleaford Mods (UK) kommer i 2022! To nye artister til 2022! Billetter til Pstereo 2022 er nå i salg! MARINEN + DUMDUM BOYS = PSTEREO 2022
Dette spiser du på årets Pstereo!

ÅRETS MATPROGRAM ER KLART 🔥

Digg mat og drikke er knallviktig for god stemning og gode opplevelser på festival, og vi er stolte over å presentere et spennende, lekent, bærekraftig og lokalt matprogram for årets festivalgjengere!


Pstereo har alltid vært opptatt av god, lokal og bærekraftig mat, men som offisiell vert for Trøndelag som Europeisk mathovedstad i 2022, er det ekstra viktig for oss å lage et bunnsolid, kortreist mattilbud til årets festival.

Vi har med oss ti lokale leverandører som kommer med matutsalg for å servere digge spesialiteter under årets festival, i tillegg til at vi får besøk av popup-duoen Klempe & Dons som skal servere oss et sirkus av matopplevelser!

Håper det smaker!