Meny

Pstereo arrangerer klubbdag!

HOORAY! 😍 I år går vi sammen med 6 helårsarrangører i sentrum for å arrangere Klubbdagen torsdag 20. august, i tillegg til det eksisterende KlubbPstereo-programmet!

Pstereo er i år tilbake som 2-dagers festival 21. - 22. august og med en ledig torsdag, var det plutselig rom for å gjøre noe nytt. Sammen med BYSCENEN, Good Omens, Fru Lundgreen, Lokal Bar - Scene - Klubb, Moskus og TYVEN, tar vi over Trondheim sentrum for en helt egen klubbdag som en forlengelse av KlubbPstereo-programmet. I tillegg fortsetter Diskoteket, Kafe Skuret og Studentersamfundet i Trondhjem i KlubbPstereo-programmet, som foregår etter festivalen stenger portene på fredag og lørdag ❤️

Klubbdagen starter tidligere på dagen enn det tradisjonelle klubbprogrammet gjør, og vil bli en mini-festival i seg selv. Det blir opptil 3 band på hver av scenene, som tilsammen utgjør en fantastisk bukett av lokale, lovende artister.

Med festivalpass til Pstereo 2020 får du gratis inngang til Klubbdagen og rabatt på inngang til KlubbPstereo.

-

Program kommer til sommeren.

Vil du spille på klubbprogrammet til Pstereo? Send mail med info, musikk og annet digg til klubb@pstereo.no - ELLER DIREKTE TIL SCENENE 🔥

(foto: Esben Krogstad Kamstrup)

Fra venstre til høyre: Lemmy & Runar Hemminghytt (Fru Lundgreen), Ida Vie (TYVEN), Aina Catrine Hammern (Good Omens), Tor Schjoelberg (Moskus), Kim Aasli (BYSCENEN/Pstereo), Andrew Christopher Anfinnsen (Lokal Scene - Klubb - Bar), Jon Vu-Yen Nguyen (BYSCENEN/Pstereo) & Markus Sundet (Pstereo)