Meny

PSTEREO-KONSERTER OG PSTEREO PÅ TUR I AUGUST!

Vi har den enorme gleden av å lansere en rekke Pstereo-arrangementer - i 2021! Seks artister med åtte unike konsertopplevelser på Byscenen og Trondheims ferskeste utendørs-konsertarena ved Estenstadhytta.

Etter at festivalen på Marinen i 2021 ble avlyst, var det med et stort hurrarop vi annonserte datoer og første artist til Pstereo 2022. Dumdum Boys fikk virkelig fart på salget og nå er det litt under 2500 pass igjen til festivalen i 2022.

Det lengtes etter dansing, moshing og synging under konsertene på Marinen. Vi syntes det ble litt for lenge å gå enda et år uten å kjenne på Pstereo-følelsen. Derfor har vi i august satt sammen åtte unike konsertopplevelser, med trygge rammer, nødvendig smittevern og begrensninger. Disse er fordelt mellom Trondheim beste konsertscene Byscenen og den nye luftige utendørs-konsertarena Estenstadhytta i Estenstadmarka.

Konsertene har et svært begrenset kapasitet. Byscenen-konsertene vil arrangeres med 200 personer i kapasitet, og Estenstadhytta med 400 personer (2 kohorter x 200).

ARTISTPROGRAM

Med alt fra rå hiphop, romantisk visekunst, progressiv fremadstormende jazz, hyllest av Knutsen & Ludvigsen, til spydspissen av norsk pop tar vi Pstereo-følelsen til nye lokasjoner gjennom tre helger i august. Vi har invitert undergrunnsfavoritten Kamelen, gullstrupen Kristian Kristensen og trønder-stjernelaget Spidergawd/Moving Oos sin hyllest av Knutsen og Ludvigsens 51. fødselsdag til Byscenen. I tillegg arrangerer vi for aller første gang Pstereo på tur i de nydelige omgivelsene på Estenstadmarka. Sammen med Estenstadhytta og naturen rundt, skal vi piske opp Trondheims aller fineste konsertområde (etter Marinen selvsagt). Hit kommer Steamdomes illsinte lillebror Ola Kvernbergs STEAMBOX, hele Norges favoritt Fay Wildhagen og en av våre aller største visekunstnere Stein Torleif Bjella.

Fay Wildhagen og hyllest av Knutsen og Ludvigsen spiller to konserter hver: en familiekonsert på dagtid, og en senkonsert på kveldstid.

BILLETTSALG

Fredag 25. juni kl. 11:00 legges halvparten av billettene ut for et eksklusivt forsalg til alle som har pass til Pstereo 2022. Lenkene til forsalget sendes på mail. Dette gjør vi for å takke alle som har valgt å beholde sine billetter til 2022.

Billettene går i ordinært salg mandag 28. juni kl. 11:00.


Les mer om Pstereo på tur her

Les mer om Pstereo presenterer her