Marinen 19. - 20. august
Marinen 19. - 20. august
To knallsterke liveartister til Pstereo 2022 Tre artister til Pstereo 2022! Sigrid avslutter Pstereo 2022! Sleaford Mods (UK) kommer i 2022! To nye artister til 2022! Billetter til Pstereo 2022 er nå i salg! MARINEN + DUMDUM BOYS = PSTEREO 2022
Sigrid avslutter Pstereo 2022!

Sigrid avslutter Pstereo 2022! 🔥

Popkometen Sigrid har på kort tid etablert seg som en internasjonal superstjerne med popfinesse i ypperste verdensklasse. Senest i august spilte hun foran titusenvis av hysteriske fans på tvillingfestivalene Leeds & Reading og direktesendt TV for hele Storbritannia i oktober. Hun står i dag med over en halv milliard (!) streams på Spotify, og kommer nå tilbake til Trondheim og Marinen for å avslutte neste års Pstereo!

Sigrid spiller lørdag 20. august.

"En av mine beste festivalopplevelser har jeg hatt på Pstereo - jeg elsker byen, så dette blir helt rått!" - Sigrid

Da Sigrid spilte på Pstereo første gang i 2017, ble vi så gira av det elleville showet og hennes bergtagende performance at vi straks etter konserten booka henne til 2018-lineupen. Og nå kommer hun tilbake for å avslutte Pstereo 2022!

Da hun var her sist hadde musikken hennes allerede slått dype røtter i nordmenns hjerter, og hun hadde samtidig skapt seg et navn i utlandet – og særlig på de britiske øyer. Ikke så rart, kanskje, med en mengde nominasjoner og priser i bagasjen – i tillegg til at hun vant den prestisjetunge BBC-kåringen «Sound of 2018».

Siden sist har hun også gitt ut sitt første album, debuten «Sucker Punch» (2019), som ikke bare ga henne Spellemann-nominasjonene årets album og årets låtskriver, men også seier i kategorien popartist og hedersutmerkelsen Årets Spellemann. Puh. Det er ikke bare, bare.

Som om ikke det var nok, seilte hun med debutskiva inn på førsteplass på VG-lista her hjemme, og inn på en fjerdeplass på den britiske albumlista. Med det ble hun altså den første norske kvinnelige artisten til å havne på britenes Official Charts-liste. For en meritt!

Hun har følgelig solgt ut arenaer og turneer i England, og hennes legendariske Glastonbury-gig i 2019 ligger fremdeles friskt i minnet. Hun har opptrådt for flere titusener publikummere på Leeds- og Reading-festivalene senest i år.

Og det er jo ikke foruten grunn at Sigrid har skutt fart som en av de virkelig store popkometene i Skandinavia. Hun er en artist med en helt enorm utstråling, og låtene hennes er popfinesse i ypperste verdensklasse.

Det har vært ekstremt gøy å følge med på en karriere som har gått fra up and coming da hun var på besøk sist til en internasjonal superstjerne i dag – og vi gleder oss til hun skaker grunnvollene på Marinen med sin fantastiske popenergi i 2022!