Meny

Team Me, The Beths og Pom Poko til Pstereo!

Team Me er tilbake!

Fire år etter oppløsningen er pop-suksessen Team Me tilbake! Comebacket innebærer ny musikk, ny besetning og slippturné, og vi er så fornøyd med å kunne annonsere at gjenforeningen tar turen innom Trondheim og Pstereo i august! I tillegg kan vi også røpe at indie-pop yndlingene The Beths fra New Zealand og fremadstormende Pom Poko også kommer til Marinen!

Bookingansvarlig Kim Aasli har dette å si om trippelslippet: Team Me er et Pstereo-band! På mange måter så føler jeg at de hadde et skikkelig gjennombrudd når de spilte på Pstereo første gang, også er det faktisk første bandet som opptrer fire ganger på festivalen. Det er et norsk indieband i særklasse som kom samtidig som de store britiske indieacts. Glitrende live og fantastisk driv over låtene - det er utrolig stas å ha dem tilbake. Det vi har fått lovt å høre på sålangt, lover veldig bra!

The Beths

The Beths har faktisk stått for det albumet som flere i Pstereo-staben har hørt mest på i hele 2018. Smart og catchy pop-punk låter med gøyale personlig tekster, og en skikkelig god hybrid av gammel Weezer og the Apples and Stereo.

Pom Poko

Pom Poko - Hva kan man si som ikke er sagt om dem? Vi har fulgt dem fra sidelinja fra starten, og de har på mange måter blitt kjæledeggene våre! Med opphav fra Trondheim, tok de musikkbransjen med storm i fjor, og har gjort oss stolte og krye. Vi kan ikke vi vente til skiva kommer ut, og til å oppleve dem på Marinen!