Meny

VI ER NOMINERT x3 TIL ARRANGØRPRISEN!

DÆVEN STEIKE! Vi er nominert - TRE GANGER - til Arrangørprisen 2020 av Norske konsertarrangører. Under By:Larm 2020 har vi muligheten til å vinne både årets konsertbilde og årets profil. Vi er så stolte av vår eminente fotograf Kristoffer Øen og designbyrå Skogen ❤️

Hvem som helst kan stemme på årets konsertbilde, så følg denne linken og stem på oss 🔥

Medlemmer av NKA kan stemme på årets profil.

Les mer her!

ÅRETS KONSERTBILDE <3

Av 5 nominasjonsplasser, har fotograf Kristoffer Øen kuppet hele 2 (!) plasser for årets konsertbilde fra 2019 🤯 Les den faglige vurderingen for begge bildene:

Fay Wildhagen
Et magisk og energisk øyeblikk som har en flott vinkel på hovedmotivet og handlingen som utføres av både artist og publikum. Bildet fanger dette samspillet mellom festivalpublikum og artisten som isolert sett personifiserer handlingen symbolsk med de bærende hendene som arbeider sammen. Linjene i bildet er fint benyttet og eksponeringen, som gir oss både informasjon om hender og ansiktsuttrykket til artisten er godt benyttet fra fotografen. Fint actionbilde som symbolsk kan stå for den gleden publikum har av både musikk og nærkontakt med artisten.

The Hives
Estetikken og linjene, samt fargene i bildet gir en flott kompositorisk ramme til hovedmotivet i dette bildet. Øyeblikket er fanget med fornuftig lukkertid og pauser et energisk øyeblikk på scenen. Komplementærfargene i det sorte, røde og hvite gir øyet et fint pauset øyeblikk som umiddelbart virker både relevant og enkelt å forstå. Det er ikke så mange informasjonslag i bildet men i dette tilfellet vinner komposisjonstekniske virkemidler i samsvar med fototeknikk. Et bilde som viser godt hvordan farger, handling, komposisjon og teknikk fungerer godt sammen. Lyset i bildet er fint eksponert på en måte som gjør at de hvite dressene ikke brennes ut og lyskasterne gir gode bakgrunnslinjer som fungerer godt som ledende linjer ned mot bandet på scenen. Enkelt bilde men fungerer særdeles godt fra et fotografisk ståsted og gir det magi ved hjelp av fotografisk utnyttelse av tid, rom, lys og komposisjon.

ÅRETS PROFIL <3

Vårt designbyrå Skogen har i år også sørget for en nominasjon i årets profil for 2019-året. Les den faglige vurderingen her:

Et fargerikt og gjennomarbeidet univers. Illustrasjonene tar utgangspunktet i festivalens besøkende, noe som gjør at det treffer målgruppen direkte. Fine skildringer og detaljerte illustrasjoner, blandet med nytenkende typografi gjør at dette er en profil som skiller seg positivt ut.