Meny

Vi søker folk til Pstereo!

Vil du være en del av Trondheims triveligste festivalgjeng og jobbe med byens fineste festival? Ja, vi er inhabile, men vi mener det likevel ☺️🔥

Pstereo søker flere engasjerte folk til vårt festivalteam bestående av 70 dyktige prosjektledere! Sjekk ut stillingene og send inn en kort søknad om du er interessert i en eller flere. Stillingene er prosjektbaserte med varierert arbeidsmengde og er lønnet med et fast honorar.

Oppstart 21.mars!
Søknadsfrist: 1.mars

Miljøansvarlig
Vi søker deg som brenner for miljø og festival, liker å samarbeide med folk og ønsker å påvirke Pstereo og 35.000 publikummere til å bli mer miljøvennlig! Skal vi servere øl fra metall? Mat fra komposterbart servise? Satse økologisk og/eller lokalt? Hvordan transporterer vi artistene fra A til Å? Har du gode idéer og et like stort engasjement som Greta Thunberg, vil vi gjerne høre fra deg!

Arenaleder
Har du erfaring med store utendørsarrangement? Er du rå på å motivere, planlegge og gjennomføre? Vi har en dreven riggegjeng og et fantastisk festivalområde som venter på deg. Søk, søk, søk!

Vertskapsansvarlig
Her er vi på utkikk etter noen som er ryddig, positiv og glad i folk. Jobben går ut på å koordinere vårt frivillige vertskap under opprigg, festival og nedrigg.

SoMe-guru
Er du aktiv i sosiale medier, skjønner deg på Facebook Business, Instagram, Snapchat og kan å engasjere? Vi er på utkikk etter noen som er superdedikert, har et godt språk, er god på å fortelle historier og elsker festival.

Frivilligkoordinator
Frivilligteamet består av en frivilligansvarlig og to koordinatorer. Sammen sørger de for å rekruttere frivillige, behandle frivilligsøknader, lage vaktlister, mailer/ringer, og arrangerer infomøter og frivilligfest for våre 600 fantastiske frivillige. Du bør være løsningsorientert, blid, like å prate med folk og digge organisering.

Riggere
Handy, løsningsorientert, glad i fysisk arbeid og folk? Du er ønsket! Kan du kjøre arbeidsmaskiner, er det et pluss.

Snekker
Totomfir, hammer, kaffe, vafler, skruer og spiker. Hva som skal snekres? Det vet vi ikke enda, men det blir helt sikkert noen skilt, en bardisk og noe kult som aldri har blitt gjort tidligere.

Salg- og markedskoordinator
Du samarbeider tett med salg- og markedsansvarlig og har en sentral rolle i planlegging, kontakt og oppfølging av samarbeidspartnere knyttet til Pstereo. Under avviklingen vil markedskoordinator være tilstede for samarbeidspartnerne og sørge for at aktivisering på festivalområdet går som planlagt. For denne rollen søker vi deg som er positiv, løsningsorientert og strukturert. Et godt smil er et stort pluss.

Fotoansvarlig
Fotoansvarlig organiserer våre frivillige fotografer til å ta nydelige bilder av alt som foregår på festivalen. Du tar også bilder selv - både på festivalen og på andre arrangement vi gjør gjennom året.

FESTIVALORAMA!
Felles utlysning for Pstereo, Juba Juba og Festningen:

Billettansvarlig
Du har ansvar for billettsalg, bytting av bånd, skanning av billetter og våre billettfrivillige. En stor fordel å være strukturert, glad i tall og å ha en god dose service i sjela og bein i nesa.

Lageransvarlig
Vår utstyrscontainer inneholder det meste som trengs for å rigge opp store festivaler. Vet du hva drill, strips og gaffa er? Liker du å lage system? Lageransvarlig er med fra første til siste oppriggsdag, og når festivalen er over - trenger vi full oversikt over hva som befinner seg i containeren.

Søk søk søk! :-)

Søknadsskjema her!

----

📸: Christina Undrum Andersen