Meny

Vi søker frivillige!

Som de fleste sikkert har fått med seg blir det dessverre ikke festival på Marinen i år heller. Men vi gir oss ikke så lett! For aller første gang, arrangeres Pstereo på tur i de nydelige omgivelsene i Estenstadmarka. I samarbeid med Estenstadhytta og naturen rundt, blir det en ny luftig utendørs-konsertarena like utenfor hytta. Vi starter fredag 27. august og avslutter søndag 29. august.

I den forbindelse trenger vi frivillige til å stå i baren, og vi håper du har lyst til å bli med å skape den magiske Pstereo-stemninga!

Vi skal avholde totalt fire konserter, og skiftene vil bli inndelt på følgende måte:

Gruppe 1: fredag og søndag
- Oppmøte fredag kl. 17:00 (ferdig ca rundt 22:30)
- Oppmøte søndag kl 14:30 (ferdig ca rundt 20:00)

Gruppe 2: lørdag
- Oppmøte lørdag kl. 12:00 (ferdig ca 22:30)

Som belønning får du to billetter til valgfri konsert på Pstereo presenterer eller Pstereo på tur. Du velger selv om du vil ha to billetter til en konsert, eller om du ønsker en billett til to ulike konserter. På grunn av koronarestriksjoner er det litt begrenset plass, så her gjelder det å være tidlig ute for å sikre deg at du får billett til den konserten du har mest lyst til. Konsertene er også utsolgt, så dette er en ypperlig mulighet å skaffe seg billetter :)

Det blir også servert mat og drikke til alle i løpet av vakta. Meld inn allergier i skjemaet som ligger vedlagt :)

Vi gleder oss til å skape Pstereo-magi på en litt annerledes måte mens vi ser frem mot en heidundranes festival på marinen i august 2022!

Spørsmål? Ta kontakt på oda@pstereo.no